A family meal as luscious and comforting as it is tasty! Pork tenderloin is seared and then glazed and roasted in a sweet and tart glaze made from apricot as well as whole grain mustard. Wholesome oven steamed broccoli and carrots make the perfect bites to dip into a savoury the savoury pan gravy.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
340 g
Filet de porc
¾ tasse(s)
Riz basmati
113 g
Pois sucrés
1 pièce(s)
Carotte
1 pièce(s)
Échalote
2 cs
Confiture d'abricots
(Peut contenir Oeuf, Sésame, Crustacés, Blé, Noix, Moutarde, Soya, Gluten, Lait, Sulfites, Poisson)
2 cs
Moutarde à l’ancienne
(Contient Moutarde Peut contenir Soya, Sulfites, Crustacés, Moutarde, Noix, Lait, Blé, Oeuf, Gluten, Sésame, Poisson)
½ cs
Sauce soya
(Contient Soya, Sulfites Peut contenir Oeuf, Poisson, Lait, Moutarde, Noix, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)
1 cc
Sel d'ail
(Peut contenir Lait, Sulfites, Blé, Noix, Triticale, Moutarde, Soya, Sésame, Arachides)
2 pièce(s)
Concentré de bouillon de poulet
2 cs
Beurre*