BBQ Pulled Pork Pizza
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BBQ Pulled Pork Pizza

BBQ Pulled Pork Pizza

with Poblanos and Creamy Kale slaw

This meal is the craveable lovechild of sweet and smoky bbq pulled pork and cheesy pizza! Everything comes together in a flash, with barely any chopping!

Allergens:
Wheat
Sulphites
Mustard
Egg
Milk

The quantities provided above are averages only.

Produced in a facility that processes milk, sesame, eggs, fish, shellfish, crustaceans, mustard, tree nuts, peanuts, wheat, soybean and sulphites.

Preparation Time20 minutes
Cooking Time
DifficultyMedium

Ingredients

serving amount

300 g

Pulled Pork

2 unit

Flatbread

(Contains Wheat)

½ cup

Marinara Sauce

¼ cup

BBQ Sauce

(Contains Sulphites, Mustard)

56 g

Red Onion, chopped

56 g

Hot Pepper

113 g

Kale Slaw Mix

1 tbsp

White Wine Vinegar

(Contains Sulphites)

2 tbsp

Mayonnaise

(Contains Egg, Sulphites, Mustard)

½ cup

Monterey Jack Cheese, shredded

(Contains Milk)

½ tbsp

Dijon Mustard

(Contains Mustard, Sulphites)

Not included in your delivery

½ tbsp

Oil*

½ tsp

Sugar*

¼ tsp

Salt and Pepper*

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Nutrition Values

Energy (kJ)5104 kJ
Calories1220 kcal
Fat54 g
Saturated Fat14 g
Carbohydrate131 g
Sugar28 g
Dietary Fiber8 g
Protein59 g
Cholesterol130 mg
Sodium2800 mg
Due to the different suppliers we purchase our products from, nutritional facts per meal can vary from the website to what is received in the delivered box, depending on your region.

Cooking Steps

1

Coming Soon!

2

Pendant que les légumes cuisent, ajouter le porc effiloché dans un bol moyen. En utilisant deux fourchettes, effilocher le porc. Ajouter la sauce BBQ. Saler et poivrer. Bien mélanger.

3

Disposer les pains plats, la face supérieure tournée vers le bas, sur une plaque à cuisson. Griller au centre du four jusqu’à ce qu’ils soient brun doré, de 1 à 2 min. (ASTUCE : attention de ne pas les brûler!) Retourner les pains plats, puis les badigeonner de sauce marinara. Garnir de porc effiloché, de poblanos et d’oignons rouges. Saupoudrer de fromage. (NOTE : pour 4 pers, utiliser 2 plaques avec 2 pains plats chacune. Griller au centre du four, une plaque à la fois.)

4

Griller au centre du four, jusqu’à ce que le fromage soit fondu et que les tortillas soient chaudes, de 3 à 4 min.(NOTE : griller en 2 étapes pour 4 pers.)

5

Pendant que les pizzas grillent, fouetter la mayo, la Dijon, le vinaigre et 1/2 c. à thé de sucre (doubler pour 4 pers) dans un grand bol. Ajouter la salade de chou kale et bien mélanger. Saler et poivrer.

6

Couper les pizzas en quatre. Répartir les pizzas et la salade de chou dans les assiettes.

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