If you're craving some BBQ but it's just a bit too wintery outside to fire up the grill, we've got you covered! This dish delivers all the joys of that backyard BBQ sesh we're all longing for, but it all happens in the kitchen in under 30 minutes!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
1 cs
Mélange d'épices Sud-Ouest
(Peut contenir Arachides, Sulfites, Sésame, Triticale, Lait, Noix, Moutarde, Blé, Soya)
4 cs
Sauce BBQ
113 g
Pois sucrés
300 g
Pomme de terre à chair jaune
2 cs
Mayonnaise
(Contient Moutarde, Oeuf Peut contenir Crustacés, Soya, Oeuf, Blé, Gluten, Sésame, Lait, Poisson, Noix, Sulfites, Moutarde)
1 cs
Purée d’ail
(Peut contenir Blé, Crustacés, Poisson, Moutarde, Gluten, Sésame, Sulfites, Soya, Lait, Noix, Oeuf)
1 pièce(s)
Carotte
¼ cc
Sel*
0.13 cc
Poivre*
¼ cc
Sucre*
1.5 cs
Huile*