Mushroom Ravioli Bake
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mushroom Ravioli Bake

Mushroom Ravioli Bake

with Spinach and Garlicy Mushrooms

étiquettes:
Végétarien
Allergènes:
Blé
Oeuf
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

350 g

Raviolis aux champignons

(Contient Blé, Oeuf, Lait Peut contenir Lait, Moutarde, Soya, Sulfites, Blé, Oeuf, Poisson)

56 g

Bébés épinards

113 g

Champignons

1 cs

Mélange d'épices pour sauce crémeuse

(Contient Blé Peut contenir Arachides, Triticale, Noix, Sésame, Soya, Blé, Lait, Sulfites, Moutarde)

2 pièce(s)

Fromage à la crème

(Contient Lait)

3 pièce(s)

Gousses d'ail

¾ tasse(s)

Mozzarella, râpée

(Contient Lait)

Pas inclus dans votre livraison

¼ tasse(s)

Lait*

1 cs

Beurre non salé*

(Contient Lait)

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

sideBannerName

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)670 kcal
Graisses30 g
dont saturés16 g
Glucides72 g
dont sucres6 g
Fibres5 g
Protéines32 g
Cholestérol105 mg
Sel1730 mg
Gras Trans1.5 g
Potassium850 mg
Calcium550 mg
Fer5.5 mg

Ustensiles

Grande casserole
Cuillères à mesurer
Verre doseur
Passoire

Instructions

1
  • Add 10 cups water and 1 tbsp salt to a large pot (use same for 4 ppl). Cover and bring to a boil over high heat. 
  • Meanwhile, thinly slice mushrooms. 
  • Roughly chop spinach. 
  • Peel, then mince or grate garlic. 
2
  • Heat a large oven-proof pan over medium-high heat. 
  • When hot, add 2 tbsp (4 tbsp) butter, then swirl the pan to melt. 
  • Add mushrooms. Cook, stirring occasionally, until softened, 3-4 min. 
3
  • Meanwhile, add ravioli to the boiling water, then reduce heat to medium-high. Cook, stirring occasionally, until tender, 2-3 min.
  • Reserve 1/3 cup (2/3 cup) pasta water, then drain ravioli.
4
  • Reheat pan to medium heat. 
  • Add garlic and Cream Sauce Spice Blend. Cook, stirring often, until fragrant and coats mushrooms, 1 min. 
  • Add cream cheese and reserved pasta water to the pan with mushrooms. Whisk to combine, until sauce thickens slightly, 1-2 min. 
  • Add milk and half the mozzarella. Cook, stirring often, until cheese is melted, 1 min. 
  • Remove the pan from heat. 
  • Season with salt and pepper, to taste. 
5
  • Add ravioli and spinach to the pan with sauce. Stir carefully, until spinach is wilted, 1 min. 
  • Sprinkle over remaining mozzarella. 
  • Broil, in the middle of the oven, until cheese is melted, 1-2 min. 
6
  • Let bake rest for 2-3 min to cool slightly. 
  • Divide creamy ravioli bake between plates.