Inspired by cioppino, the hearty Italian-American shellfish stew from San Francisco, this seafood soup is enhanced by a mix of tangy-sweet roasted red pepper pesto and creamy coconut milk. Sautéed fennel adds classic anise flavor, while a sprinkle of red pepper flakes imparts a touch of heat. As you sink your spoon into the velvety broth, you’ll find a plethora of succulent shrimp seasoned with paprika and garlic,
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
285 g
Crevettes géantes
(Contient Crevettes)
3 pièce(s)
Céleri
¼ tasse(s)
Pesto au poivre rôti
(Contient Lait Peut contenir Soya, Sulfites)
1 pièce(s)
Lait de coco
1 cs
Mélange paprika fumé et ail
(Contient Sulfites Peut contenir Noix, Blé, Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya)
¼ tasse(s)
Parmesan, râpé grossièrement
(Contient Lait)
1 cs
Purée d’ail
(Peut contenir Sésame, Soya, Crustacés, Lait, Moutarde, Blé, Sulfites, Poisson, Oeuf)
1 cc
Flocons de piment
3 pièce(s)
Bok choy de Shanghai
0.06 cc
Sel*
0.06 cc
Poivre*
2 cs
Beurre non salé*
(Contient Lait)
½ cs
Huile*