Hoisin brocoli et nouilles de riz
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Hoisin brocoli et nouilles de riz

Hoisin brocoli et nouilles de riz

avec Coriandre-Pesto et Toasted arachides

Nous avons amélioré notre jeu de nouilles avec un peu de pesto de coriandre fraîche maison! Ballottés avec des nouilles, il est le parfait complément de légumes aromatisés colorés asiatiques et arachides croustillantes.

Allergènes:
Arachides
Soya
Sésame
Moutarde
Sulfites
Blé

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité par portion

150 g

Nouilles de riz

190 g

Poivron rouge

113 g

Oignon rouge, en tranches

227 g

Brocoli, en fleurons

10 g

Ail

30 g

Gingembre

10 g

Coriandre

28 g

Arachides, hachées

(Contient Arachides)

1 pièce(s)

Lime

3 cs

Sauce hoisin

(Contient Soya, Sésame, Moutarde)

2 cs

Sauce soja

(Contient Soya, Sulfites, Blé)

Pas inclus dans votre livraison

Sel et Poivre*

Huile*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kJ)0 kJ
Énergie (kcal)585 kcal
Graisses16 g
dont saturés2 g
Glucides99 g
dont sucres18 g
Fibres8 g
Protéines15 g
Cholestérol1 mg
Sel1255 mg

Ustensiles

Grande casserole
Presse-ail
Cuillères à mesurer
Zesteur
Grande poêle antiadhésive
Grand bol
Passoire

Instructions

1 PREP
1

After the noodles are done, "shocking" them with cold water will keep them from sticking to each other! Also, using noodle water in this sauce helps utilize the starch released during cooking.

Wash and dry all produce.* Bring a large pot of salted water to a boil. Core and thinly slice the bell pepper into 1/2-inch slices. Mince or grate the garlic. Peel, then mince 1 tbsp ginger. Finely chop the cilantro. Zest, then cut the lime into wedges.

2 COOK NOODLES
2

Add the rice noodles to the boiling water. Reduce the heat to medium. Cook, stirring occasionally, until the rice noodles are tender, 10-12 min.

3 MAKE PESTO
3

Meanwhile, in a large non-stick pan, add the peanuts. Heat over medium-high and toast, stirring often, until golden-brown, 3-4 min. (TIP: Keep your eye on them so they don't burn!) Remove pan from the heat and transfer peanuts to a large bowl. Stir in the cilantro, half the garlic, 1 1/2 tsp hoisin, 1 tbsp soy and 2 tsp oil. Set aside.

4 COOK VEGGIES
4

Heat the same pan over medium-high heat. Add a drizzle of oil, then the onions, ginger and remaining garlic. Cook until fragrant, 1-2 min. Add the peppers and broccoli. Cook, stirring occasionally, until the veggies are tender-crisp, 5-6 min.

5 ASSEMBLE
5

Add the lime zest, 3 tbsp noodle water, remaining hoisin and remaining soy to the veggies. Stir until heated through, 1-2 min. Set aside. Drain and rinse the noodles under cold running water. Add the noodles to the cilantro pesto and toss to combine.

6 FINISH AND SERVE
6

Divide the cilantro-pesto noodles between plates and top with the hoisin-soy veggies. Squeeze over a lime wedge, if desired.