Creamy Tuscan-Style Tortellini Soup
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Creamy Tuscan-Style Tortellini Soup

Creamy Tuscan-Style Tortellini Soup

with Red Kidney Beans and Pepper Pesto

Nothing says comfort like a steaming bowl of creamy and tomato-y tortellini soup. Flourishes of kidney beans, kale and pepper pesto make this soup extra nourishing that even Nonna would approve.

étiquettes:
Végétarien
Allergènes:
Blé
Oeuf
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson8 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

350 g

Tortellinis au fromage

(Contient Blé, Oeuf, Lait Peut contenir Blé, Oeuf, Poisson, Lait, Moutarde, Soya, Sulfites)

1 pièce(s)

Haricots rouges

1 pièce(s)

Carotte

56 g

Chou frisé, haché

¼ tasse(s)

Parmesan, râpé grossièrement

(Contient Lait)

1 pièce(s)

Tomates broyées à l'ail et aux oignons

¼ tasse(s)

Pesto au poivre rôti

(Contient Lait Peut contenir Lait, Soya, Sulfites)

1 pièce(s)

Concentré de bouillon de légumes

(Peut contenir Lait, Sésame, Gluten, Oeuf, Poisson, Moutarde, Crustacés, Soya, Noix, Blé, Sulfites)

Pas inclus dans votre livraison

0.13 cc

Poivre*

0.13 cc

Sel*

½ cs

Huile*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)820 kcal
Graisses22 g
dont saturés7 g
Glucides111 g
dont sucres23 g
Fibres20 g
Protéines35 g
Cholestérol60 mg
Sel2440 mg
Gras Trans0.3 g
Potassium1850 mg
Calcium350 mg
Fer7.5 mg

Instructions

1
  • Peel, then halve carrot lengthwise. Cut carrot into 1/8-inch half-moons.
  • Drain and rinse beans.
2
  • Heat a large pot over medium-high heat.
  • When hot, add 1/2 tbsp (1 tbsp) oil, then carrots and kale. Cook, stirring occasionally, until carrots begin to soften and kale starts to wilt, 2 min. Season with salt and pepper.
3
  • Add beans, crushed tomatoes, broth concentrate and 3 cups (6 cups) water. Stir to combine. Cover and bring to a boil over high. Cook, stirring occasionally, until carrots are tender, 3-5 min.

In dev: Does the soup need to simmer longer for the carrots to be tender?

4
  • Add tortellini to the pot, then reduce heat to medium. Cook, still covered, stirring occasionally and scraping any browned bits from the bottom of the pot, until tortellini is tender, 2-3 min. Season with salt and pepper, to taste.
5
  • Remove soup from heat, then stir in pepper pesto and half the Parmesan.
6
  • Divide soup between bowls.
  • Sprinkle with remaining Parmesan cheese.