Warm Chickpea and Chorizo Salad
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Warm Chickpea and Chorizo Salad

Warm Chickpea and Chorizo Salad

with Tomatoes and Feta

Feeling a bit of wanderlust? This dinner will sweep you away with its Spanish-inspired flavours!

étiquettes:
Rapido-presto
Allergènes:
Sulfites
Moutarde
Oeuf
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation15 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Chorizo, sans boyau

1 pièce(s)

Pois chiches

1 cs

Mélange paprika fumé et ail

(Contient Sulfites Peut contenir Noix, Lait, Blé, Moutarde, Sésame, Sulfites, Triticale, Arachides, Soya)

56 g

Oignon, haché

1 cs

Purée d’ail

(Peut contenir Blé, Crustacés, Poisson, Moutarde, Gluten, Sésame, Sulfites, Soya, Lait, Noix, Oeuf)

113 g

Bébés épinards

1 cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient Sulfites)

2 cs

Mayonnaise

(Contient Moutarde, Oeuf Peut contenir Crustacés, Soya, Oeuf, Blé, Gluten, Sésame, Lait, Poisson, Noix, Sulfites, Moutarde)

¼ tasse(s)

Pesto au poivre rôti

(Contient Lait Peut contenir Lait, Soya, Sulfites)

¼ tasse(s)

Feta, émietté

(Contient Lait)

113 g

Petites tomates

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)750 kcal
Graisses53 g
dont saturés14 g
Glucides37 g
dont sucres4 g
Fibres13 g
Protéines35 g
Cholestérol100 mg
Sel1760 mg
Gras Trans0.2 g
Potassium1750 mg
Calcium225 mg
Fer6 mg

Ustensiles

Grande poêle antiadhésive
Cuillères à mesurer
Grand bol
Fouet
Petit bol

Instructions

Cook chorizo
1
  • Heat a large non-stick pan over high heat.
  • Meanwhile, drain and rinse chickpeas.
  • When hot, add 1/2 tbsp (1 tbsp) oil, then chorizo and onions. Cook, breaking up chorizo into smaller pieces, until no pink remains, 3-4 min.**
  • Season with salt and pepper.
2
  • Add chickpeas, garlic puree and Smoked Paprika-Garlic Blend. Cook, stirring often, until fragrant and chickpeas are warmed through, 2-3 min.
  • Season with salt and pepper.
3
  • Halve tomatoes.
  • Add 1 tbsp (2 tbsp) vinegar, red pepper pesto, mayo and 1 tsp (2 tsp) water to a small bowl. Whisk to combine. Season with salt and pepper, then set aside.
  • Add spinach to a large bowl. Add half the pesto-mayo dressing, then toss to combine.
  • Set aside.
4
  • Divide dressed spinach between plates.
  • Top with chorizo-chickpea mixture.
  • Top with tomatoes.
  • Drizzle remaining dressing over top.
  • Sprinkle feta over top.