Feta cheese is the secret ingredient for giving juicy DIY meatballs a briny, salty pop! Complete this Greek-inspired feast with roasted potatoes and a fresh side salad that will please the whole family.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
500 g
Bœuf haché
4
Chapelure italienne
(Contient Orge, Lait, Avoine, Seigle, Sésame, Soya, Blé Peut contenir Oeuf)
1
Concentré de bouillon de poulet
1
Poivre au citron
(Peut contenir Sésame, Soya, Sulfites, Noix, Blé, Lait, Moutarde, Arachides)
¼
Feta, émietté
(Contient Lait)
2
Pomme de terre Russet
2
Vinaigrette italienne
(Contient Lait Peut contenir Poisson, Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Blé, Crustacés, Oeuf)
1
Tomate
56 g
Mélange printanier
6
Sauce au yogourt
(Contient Lait)
2
Mini concombres
0.31
Sel*
1
Huile*
0.06
Poivre*
If you've opted for double beef, add an extra 1/4 tsp (1/2 tsp) salt to the beef mixture.
Roll beef mixture into 16 equal-sized meatballs (32 meatballs for 4 ppl). Follow the rest of recipe as written.