Antipasto Summer Pasta Salad
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Antipasto Summer Pasta Salad

with Marinated Bocconcini and Pesto Dressing

Antipasto pasta may be a bit of a tongue twister but it sure is delicious! Filled with marinated bocconcini, crunchy cucumbers, briny olives and a sun-dried tomato pesto dressing that is sure to be a crowd pleaser.

Allergènes:
Blé
Lait
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

170 g

Fusillis

(Contient Blé)

30 g

Olives mélangées

(Peut contenir Lait, Sulfites)

100 g

Bocconcinis

(Contient Lait)

¼ tasse(s)

Pesto de tomates séchées au soleil

(Contient Sulfites, Lait Peut contenir Soya, Sulfites)

2 cs

Vinaigrette italienne

(Contient Lait Peut contenir Poisson, Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Blé, Crustacés, Oeuf)

113 g

Petites tomates

7 g

Basilic

1 pièce(s)

Mini concombres

Pas inclus dans votre livraison

cc

Poivre*

cc

Sel*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)570 kcal
Graisses23 g
dont saturés8 g
Glucides73 g
dont sucres6 g
Fibres6 g
Protéines23 g
Cholestérol30 mg
Sel400 mg
Gras Trans0.3 g
Potassium500 mg
Calcium800 mg
Fer5.5 mg

Ustensiles

Grand bol
Grande casserole
Cuillères à mesurer
Petit bol
Fouet

Instructions

Cook pasta
1
  • Add fusilli to the boiling water. Cook uncovered, stirring occasionally, until tender, 9-11 min.
  • Drain noodles, then rinse under cold water until cool.
2
  • Halve tomatoes.
  • Drain, then slice olives.
  • Thinly slice basil.
  • Halve cucumber lengthwise, then cut into 1/2-inch half-moons.
  • Cut or tear bocconcini into quarters. Stir together bocconcini, tomatoes and 1 tbsp sun-dried tomato pesto in a small bowl, then season with salt and pepper. Set aside.
3
  • Whisk together remaining pesto, Italian dressing and 1/4 tsp sugar in a large bowl.
  • Add fusilli, olives, marinated bocconcini, tomatoes, cucumber and basil to the bowl with the dressing. Season with salt and pepper, then toss to combine.
4
  • Divide Antipasto pasta salad between plates. (NOTE: Alternatively, you can leave pasta salad in the fridge up until you're ready to serve to let the flavours meld.)