Apple-Sausage Stuffing
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Apple-Sausage Stuffing

with Dried Cranberries and Crispy Ciabatta Pieces - Start at 40 min mark

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Saucisse italienne douce, sans boyau

(Peut contenir Moutarde, Soya, Blé, Oeuf, Lait)

1 pièce(s)

Pomme Gala

2 pièce(s)

Pain ciabatta

7 g

Thym

7 g

Sauge

g

Mirepoix

g

Canneberges séchées

Pas inclus dans votre livraison

cc

Huile*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)300 kcal
Graisses18 g
dont saturés6 g
Glucides14 g
dont sucres10 g
Fibres2 g
Protéines19 g
Cholestérol75 mg
Sel830 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium550 mg
Calcium50 mg
Fer2 mg

Ustensiles

Grand bol
Plat de cuisson de 20x20 cm

Instructions

1

Lightly oil an 8x8-inch baking dish with 1 tsp oil. Firmly press the stuffing mixture into the baking dish. Cover with foil and set aside in the fridge. (NOTE: You will cook the stuffing at the same time as the squash.) 

2

Add mirepoix, apple, sausage, dried cranberries, thyme, sage and ciabatta in a large bowl. Stir combine.

3

Lightly oil an 8x8-inch baking dish with 1 tsp oil. Firmly press the stuffing mixture into the baking dish. Cover with foil and set aside in the fridge. (NOTE: You will cook the stuffing at the same time as the squash.)