For a twist on stir-fry that is speedy and hearty, meatball stir-fry is the way to go! Ground turkey is transformed into succulent meatballs that are smothered in a rich and satisfying peanut sauce. Pickled radishes add both vibrancy and a pop of brightness that will certainly keep things interesting!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
250 g
Dinde hachée
¾ tasse(s)
Riz au jasmin
113 g
Pois mange-tout
3 pièce(s)
Radis
1 pièce(s)
Lime
¼ tasse(s)
Chapelure panko
(Contient Blé Peut contenir Gluten)
2 cs
Purée de gingembre et d’ail
(Peut contenir Soya, Sulfites, Lait)
2 cs
Sauce soya
(Contient Soya, Sulfites, Blé Peut contenir Crustacés, Oeuf, Poisson, Gluten, Lait, Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)
1 pièce(s)
Beurre d'arachides
(Contient Arachides)
1 cs
Vinaigre de riz assaisonné
(Contient Sulfites)