Balsamic Arugula and Olive Salad
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Balsamic Arugula and Olive Salad

with Croutons and Parmesan

A beautiful way to get in some extra veggies! This Italian-inspired side salad brings excitement to your greens with olives, Parmesan, crunchy croutons and a quick balsamic dressing!

Allergènes:
Orge
Blé
Lait
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

113 g

Mélange roquette et épinards

1 pièce(s)

Pain ciabatta

(Contient Orge, Blé Peut contenir Soya, Noix de Grenoble, Sésame)

113 g

Petites tomates

¼ tasse(s)

Parmesan, râpé grossièrement

(Contient Lait)

30 g

Olives mélangées

(Peut contenir Lait, Sulfites)

2 cs

Glaçage balsamique

(Contient Sulfites)

Pas inclus dans votre livraison

2.5 cs

Huile*

¼ cc

Sel et Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)370 kcal
Graisses24 g
dont saturés4.5 g
Glucides35 g
dont sucres8 g
Fibres3 g
Protéines9 g
Cholestérol5 mg
Sel650 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium450 mg
Calcium175 mg
Fer3 mg

Ustensiles

Papier sulfurisé
Plaque de cuisson
Cuillères à mesurer
Grand bol
Fouet

Instructions

1
  • Cut ciabatta into 1-inch pieces.
  • Add ciabatta and 1/2 tbsp oil to a parchment-lined baking sheet. Season with salt and pepper, then toss to combine.
  • Sprinkle half the Parmesan over top.
  • Toast in the middle of the oven, stirring halfway through, until lightly golden, 6-8 min.
2
  • Meanwhile, halve tomatoes. Drain, then roughly chop olives.
3
  • Whisk together balsamic glaze and 2 tbsp oil in a large bowl. Season with salt and pepper.
4
  • Add arugula and spinach mix, tomatoes and croutons to the large bowl with dressing, then toss to combine.
  • Divide salad between bowls.
  • Sprinkle olives and remaining Parmesan over top.