Everyone's favourite banana bread recipe but in pancake form! Thick, fluffy and studded with melted chocolate chips, these pancakes are the perfect addition to your lazy Saturday morning. An addicting peanut butter syrup drizzled over top and a side of crispy bacon completes this ultimate brunch!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
1.5 tasse(s)
Farine tout usage
(Contient Blé)
3 cc
Poudre à pâte
4 cs
Sirop d'érable
1 pièce(s)
Beurre d'arachides
(Contient Arachides)
100 g
Tranches de bacon
28 g
Noix de Grenoble, hachées
(Contient Noix de Grenoble)
¼ tasse(s)
Pépites de chocolat mi-amer
(Contient Soya)
237 ml
Lait
(Contient Lait)
1 cs
Cassonade
1 pièce(s)
Œuf
(Contient Oeuf)
125 ml
Compote de bananes
(Peut contenir Sésame, Crustacés, Lait, Oeuf, Sulfites, Blé, Poisson, Moutarde, Soya)
4 cs
Beurre non salé*
(Contient Lait)
¼ cc
Sel*