Sauté de barramundi
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Sauté de barramundi

Sauté de barramundi

avec nouilles et légumes parfumés à l’ail

Le mélange de sauce soja et de sauce hoisin crée un délicieux glaçage sucré salé qui rehausse parfaitement le barramundi. En accompagnement, les nouilles et les légumes sautés complètent ce repas de semaine simplissime!

Allergènes:
Poisson
Fruit de Mer/Seafood
Blé
Moutarde
Sésame
Soya
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation35 minutes
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 4 personnes

570 g

Barramundi

(Contient Poisson, Fruit de Mer/Seafood)

400 g

Nouilles chow mein

(Contient Blé)

227 g

Pois sucrés

160 g

Poivron

½ tasse(s)

Mélange hoisin-soya

(Contient Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)

2 pièce(s)

Oignons verts

9 g

Ail

1 cs

Fécule de maïs

(Contient Sulfites)

113 g

Bébés épinards

1.5 cc

Sel d'ail

Pas inclus dans votre livraison

2 cc

Sucre*

4 cs

Huile*

½ cc

Sel et Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)630 kcal
Graisses18 g
dont saturés2.5 g
Glucides73 g
dont sucres11 g
Fibres4 g
Protéines41 g
Cholestérol60 mg
Sel1610 mg

Instructions

COOK NOODLES
1

Dans une grande casserole, ajouter 10 tasses d'eau, puis couvrir et porter à ébullition à feu élevé. Entre-temps, parer les pois sugar snap. Évider les poivrons, puis les couper en lanières de 1,25 cm (1/2 po). Émincer les oignons verts. Peler, puis émincer ou presser l’ail. Sécher le barramundi avec un essuie-tout, puis saler et poivrer.

PREP
2

While noodles cook, trim snap peas. Core, then cut bell pepper into 1/2-inch slices. Thinly slice green onion. Peel, then mince or grate garlic.

COOK VEGGIES
3

Heat the same pan over medium-high heat. When hot, add 1 tbsp oil, then snap peas and peppers. Cook, stirring often, until tender-crisp, 3-4 min. Add garlic. Cook, stirring often, until fragrant, 1 min. Remove pan from heat. Transfer veggie mixture to large bowl with noodles.

COOK BARRAMUNDI
4

Pat the barramundi dry with paper towels. Season with half the garlic salt and pepper. Heat the same pan over medium heat. When hot, add 1 tbsp oil, then barramundi. Cook, until golden-brown and cooked through, 4-5 min per side.** Transfer to a plate, skin-side up and set aside.

FINISH NOODLES
5

While barramundi cooks, whisk together hoisin-soy sauce, cornstarch, remaining garlic salt, 1 cup water and 2 tsp sugar in a medium bowl. Heat a large pot over high heat. Add cornstarch mixture to the pot. Bring to a boil. Simmer, stirring occasionally, until slightly thickened, 2-3 min. Stir in spinach until wilted, 1 min. Add noodles and veggies to pot with sauce. Toss to combine. Season with salt and pepper.

FINISH AND SERVE
6

Divide saucy noodles and veggies between plates. Top with barramundi. Sprinkle over green onions.