Beef and Spinach Rigatoni
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Beef and Spinach Rigatoni

Beef and Spinach Rigatoni

with Chili Flakes

Ground beef is spiced with Italian seasonings and chili flakes for a delicious sausage fake-out! Spinach and crushed tomatoes get tossed with cream to create a beautiful, blushing sauce. Don't forget about the perfectly al dente rigatoni pasta!

étiquettes:
Épicée (au goût)
Allergènes:
Blé
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Bœuf haché

170 g

Rigatonis

(Contient Blé)

½ tasse(s)

Cheddar blanc, râpé

(Contient Lait)

1 cc

Flocons de piment

1 cs

Assaisonnement italien

(Peut contenir Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites, Noix, Blé)

1 pièce(s)

Tomates broyées à l'ail et aux oignons

1 cs

Mélange d'épices pour sauce crémeuse

(Contient Blé Peut contenir Noix, Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites)

56 g

Bébés épinards

¼ tasse(s)

Parmesan, râpé grossièrement

(Contient Lait)

Pas inclus dans votre livraison

½ cs

Huile*

0.13 cc

Poivre*

0.13 cc

Sel*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)880 kcal
Graisses37 g
dont saturés17 g
Glucides89 g
dont sucres15 g
Fibres9 g
Protéines51 g
Cholestérol115 mg
Sel1730 mg
Gras Trans1 g
Potassium1400 mg
Calcium450 mg
Fer8.5 mg

Ustensiles

Passoire
Grande casserole
Cuillères à mesurer
Verre doseur
Grande poêle antiadhésive

Instructions

Cook rigatoni
1
  • Add rigatoni to the pot of boiling water. Cook, stirring occasionally, until tender, 10-12 min.
  • Reserve 1/2 cup (1 cup) pasta water, then drain and return rigatoni to the same pot, off heat.
2


  • Roughly chop spinach.
Cook beef
3
  • Heat a large non-stick pan over medium-high heat.
  • When hot, add 1/2 tbsp (1 tbsp) oil, then beef and half the Italian Seasoning (use all for 4 ppl). Cook, breaking up beef into smaller pieces, until no pink remains, 5-6 min.**
  • Season with salt and pepper.

4
  • When beef is done, carefully drain and discard excess fat.
  • Reduce heat to medium. Sprinkle Cream Sauce Spice Blend over top. Cook, stirring often, until fragrant, 1 min.
Finish sauce
5
  • Add crushed tomatoes, reserved pasta water and half the Parmesan to the pan with beef. Cook, stirring occasionally, until sauce thickens slightly, 1-2 min.
Finish and serve
6
  • Add sauce and spinach to the pot with rigatoni. Season with salt and pepper, then stir to combine.
  • Divide beef and spinach rigatoni between bowls.
  • Sprinkle cheese and remaining Parmesan over top.
  • Sprinkle chili flakes over top, if desired.