Nouilles du dragon au Beyond Meat
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Nouilles du dragon au Beyond Meat

Nouilles du dragon au Beyond Meat

avec poivrons et bok choy

Vous pensez que l'absence de produits laitiers est synonyme d'absence de saveur? Détrompez-vous! Ces nouilles sont pleines de légumes et enrobées d'une succulente sauce épicée.

étiquettes:
Végétarien
Épicé
Rapido
Nouveau
Faible en CO2
Allergènes:
Blé
Gluten
Arachides
Soya

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson8 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

2 pièce(s)

Beyond Meat®

170 g

Spaghettis

(Contient Blé, Gluten)

1 pièce(s)

Poivron

1 pièce(s)

Bok choy de Shanghai

28 g

Arachides, hachées

(Contient Arachides)

2 cs

Sauce soya

(Contient Soya, Blé Peut contenir Crustacés, Oeuf, Poisson, Lait, Moutarde, Sésame, Sulfites)

1 cs

Sauce aux piments et à l’ail

(Peut contenir Poisson, Lait, Sésame, Blé, Soya, Sulfites, Crustacés, Moutarde, Oeuf)

2 pièce(s)

Beurre d'arachides

(Contient Arachides)

4 cs

Sauce au chili doux

(Peut contenir Oeuf, Soya, Moutarde, Blé, Poisson, Sésame, Lait, Sulfites, Crustacés)

2 pièce(s)

Gousses d'ail

1 pièce(s)

Oignon vert

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)730 kcal
Graisses35 g
dont saturés9 g
Glucides76 g
dont sucres24 g
Fibres8 g
Protéines32 g
Cholestérol0 mg
Sel960 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium950 mg
Calcium150 mg
Fer8.5 mg

Ustensiles

Passoire
Grande casserole
Cuillères à mesurer
Verre doseur
Grande poêle antiadhésive
Fouet
Bol à mélanger, moyen

Instructions

Cook noodles
1
  • Add spaghetti to the boiling water.
  • Cook uncovered, stirring occasionally, until tender, 10-12 min.
  • Reserve 1/4 cup (1/2 cup) pasta water, then drain noodles.
Prep
2
  • Meanwhile, cut bok choy into 1-inch pieces.
  • Core, then cut pepper into 1/2-inch pieces.
  • Peel, then mince or grate garlic.
  • Thinly slice green onion.
Toast peanuts
3
  • Heat a large non-stick pan over medium heat.
  • When hot, add peanuts to the dry pan. Toast, stirring often, until golden-brown, 4-5 min. (TIP: Keep your eye on peanuts so they don't burn.)
  • Transfer to a plate.
  • Meanwhile, whisk together sweet chili sauce, peanut butter, soy sauce, chili-garlic sauce and reserved pasta water in a medium bowl.
Cook Beyond Meat®
4
  • Increase heat to medium-high heat. 
  • When hot, add 1 tbsp (2 tbsp) oil, then Beyond Meat® to the same pan. Cook, breaking up patties into bite-sized pieces, until crispy, 5-6 min.**
  • Season with salt and pepper.
Assemble stir-fry
5
  • Add peppers and bok choy to the pan with Beyond Meat®. Cook, stirring often, until veggies are tender-crisp, 2-4 min.
  • Add noodles, garlic and sauce. Cook, stirring often, until sauce thickens slightly and coats noodles, 2-4 min.
  • Season with salt and pepper, to taste.
Finish and serve
6
  • Divide spicy Beyond Meat® peanut dragon noodles between bowls.
  • Sprinkle with peanuts.
  • Sprinkle over green onions.