No stove? No problem! A little hot water and a bowl bring this desk-side meal together in minutes! Swirl in basil pesto for a touch of luxury.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
tasse(s)
Couscous
(Contient Blé)
pièce(s)
Poivron
tasse(s)
Pesto de tomates séchées au soleil
(Contient Sulfites, Lait Peut contenir Soya, Sulfites)
g
Mélange printanier
tasse(s)
Feta, émietté
(Contient Lait)
cs
Vinaigre de vin blanc
(Contient Sulfites)
0.06 cc
Poivre*
0.06 cc
Sel*
Bring 1/3 cup water to a boil in a small pot or in a kettle. Add couscous and 1/3 cup boiling water to a medium bowl. Season with salt and pepper, then stir to combine. Cover and let stand for 5 min.
While couscous rehydrates, halve tomatoes.
Fluff couscous with a fork. Add tomatoes, pesto, vinegar, arugula and spinach mix and Parmesan to couscous, then toss to combine.