Bol facile au pesto de tomates séchées au soleil
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Bol facile au pesto de tomates séchées au soleil

Bol facile au pesto de tomates séchées au soleil

with Tomatoes and Couscous

No stove? No problem! A little hot water and a bowl bring this desk-side meal together in minutes! Swirl in basil pesto for a touch of luxury.

étiquettes:
Végétarien
Dîner
Allergènes:
Blé
Sulfites
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

tasse(s)

Couscous

(Contient Blé)

pièce(s)

Poivron

tasse(s)

Pesto de tomates séchées au soleil

(Contient Sulfites, Lait Peut contenir Soya, Sulfites)

g

Mélange printanier

tasse(s)

Feta, émietté

(Contient Lait)

cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient Sulfites)

Pas inclus dans votre livraison

0.06 cc

Poivre*

0.06 cc

Sel*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)290 kcal
Graisses9 g
dont saturés2 g
Glucides44 g
dont sucres4 g
Fibres3 g
Protéines10 g
Cholestérol10 mg
Sel280 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium350 mg
Calcium75 mg
Fer3.5 mg

Ustensiles

Bol à mélanger, moyen

Instructions

Make couscous
1

Bring 1/3 cup water to a boil in a small pot or in a kettle. Add couscous and 1/3 cup boiling water to a medium bowl. Season with salt and pepper, then stir to combine. Cover and let stand for 5 min.

Prep
2

While couscous rehydrates, halve tomatoes.

Finish and serve
3

Fluff couscous with a fork. Add tomatoes, pesto, vinegar, arugula and spinach mix and Parmesan to couscous, then toss to combine.