Crevettes style Buffalo
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Crevettes style Buffalo

Crevettes style Buffalo

avec sauce ranch maison et frites de patates douces

Des crevettes cuites dans le beurre et de la sauce piquante se retrouvent entre deux petits pains moelleux. Une sauce ranch maison vient napper le tout! Comme accompagnement, de délicieuses frites de patates douces.

étiquettes:
Épicé
Allergènes:
Crevettes
Oeuf
Moutarde
Lait
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

g

Crevettes

(Contient Crevettes)

pièce(s)

Pain artisan

cs

Sauce piquante

cs

Mayonnaise

(Contient Oeuf, Moutarde Peut contenir Blé, Crustacés, Poisson, Moutarde, Sésame, Soya, Lait, Sulfites, Oeuf)

g

Ciboulette

pièce(s)

Crème sure

(Contient Lait)

cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient Sulfites)

g

Mélange printanier

pièce(s)

Patate douce

Pas inclus dans votre livraison

cc

Sel et Poivre*

cs

Beurre non salé*

1 cs

Huile*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)290 kcal
Graisses19 g
dont saturés9 g
Glucides6 g
dont sucres1 g
Fibres1 g
Protéines20 g
Cholestérol215 mg
Sel1010 mg
Gras Trans0.5 g
Potassium250 mg
Calcium100 mg
Fer0.5 mg

Ustensiles

Passoire
Grande poêle antiadhésive
Plaque de cuisson

Instructions

BAKE SWEET POTATOES
1

Cut sweet potatoes into 1/2-inch thick wedges. Toss sweet potatoes with 1 tbsp oil (dbl for 4 ppl) on a parchment-lined baking sheet. Season with salt and pepper. Roast in middle of oven, flipping halfway through cooking, until golden-brown, 22-24 min.

PREP
2

While sweet potato roasts, thinly slice chives. Drain, then pat shrimp dry with paper towels.

MAKE RANCH
3

Add the chives, mayo, sour cream, and 1 tbsp vinegar (dbl for 4 ppl) to a small bowl. Stir to combine. Season with salt and pepper. Set aside.

COOK BUFFALO SHRIMP
4

Heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add 2 tbsp butter (dbl for 4 ppl), then shrimp. Cook, stirring occasionally, until shrimp just turns pink, 2-3 min. Add hot sauce to the pan. Cook, stirring occasionally, until shrimp are coated and hot butter sauce thickens slightly, 2-3 min.**

TOAST ROLLS
5

Split rolls slightly open and arrange them on another baking sheet, open-side up. Toast in top of oven, until golden-brown, 5-6 min (TIP: Keep your eye on the rolls, so they don't burn!)

FINISH AND SERVE
6

Spread 1 tbsp ranch between each roll, then add spring mix and buffalo shrimp. Serve with sweet potato wedges and remaining ranch for dipping.