Burgers de bœuf et de feta sans pain
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Burgers de bœuf et de feta sans pain

Burgers de bœuf et de feta sans pain

avec salade à la grecque

Ce plat comporte toutes les saveurs des gyros grecques, sans la pita encombrante! Du bœuf haché assaisonné de persil garnit une salade à la grecque fraîche. Une touche salée de fromage feta et un tzatziki au persil bien relevé complètent ce savoureux repas.

étiquettes:
Rapido
Faible en glucides
Allergènes:
Lait
Orge
Blé
Seigle
Sésame
Soya
Avoine

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Bœuf haché

1 pièce(s)

Mini poivre sucré

¼ tasse(s)

Feta, émietté

(Contient Lait)

1 pièce(s)

Gousses d'ail

2 cs

Chapelure italienne

(Contient Orge, Lait, Blé, Seigle, Sésame, Soya, Avoine)

2 cs

Vinaigrette italienne

(Contient Lait)

113 g

Mélange printanier

7 g

Persil

1 pièce(s)

Petit pain ciabatta

(Contient Orge, Blé)

56 ml

Sauce au yogourt

(Contient Lait)

1 pièce(s)

Tomato

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Huile*

0.06 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)580 kcal
Graisses34 g
dont saturés12 g
Glucides32 g
dont sucres5 g
Fibres4 g
Protéines34 g
Cholestérol91 mg
Sel950 mg

Ustensiles

Grand bol
Cuillères à mesurer
Grande poêle antiadhésive
Plaque de cuisson
Fouet
Petit bol

Instructions

Form patties
1

Before starting, preheat the oven to 450˚F.Wash and dry all produce. Finely chop parsley.Peel, then mince or grate garlic. Add beef, garlic, breadcrumbs and half the parsley to a large bowl. Season with 1/4 tsp (1/2 tsp) salt and 1/8 tsp (1/4 tsp) pepper, then combine. Form mixture into two 5-inch-wide patties (4 patties for 4 ppl).

Cook patties
2

Heat a large non-stick pan over medium heat.When hot, add patties to the dry pan. (NOTE: Don't overcrowd the pan; cook patties in 2 batches if needed.) Pan-fry until cooked through, 4-5 min per side. ** Transfer to a plate, then cover to keep warm.

Make garlic croutons
3

Meanwhile, cut ciabatta into 1/2-inch pieces.Add ciabatta and 1 tbsp (2 tbsp) oil, salt and pepper to an unlined baking sheet.Toss to combine. Toast in the middle of the oven, stirring halfway through, until lightly golden, 5-8 min.

Prep and assemble salad
4

Meanwhile, cut tomato into 1/4-inch pieces.Core, then cut pepper into 1/4-inch pieces.Add spring mix, peppers, tomatoes and Italian dressing to another large bowl. Toss to combine. Season with salt and pepper, to taste.

Make tzatziki drizzle
5

Whisk together tzatziki, 1 tbsp (4 tbsp) water and remaining parsley in a small bowl.

Finish and serve
6

Add half the croutons to salad, then toss to combine. Divide salad between plates. Sprinkle over remaining croutons. Top with bunless burger.Sprinkle over feta.Spoon tzatziki drizzle over top.