Cajun-Inspired Sausage and Rice Skillet
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Cajun-Inspired Sausage and Rice Skillet

Cajun-Inspired Sausage and Rice Skillet

with Corn and Peppers

étiquettes:
Rapido
Familiale
Allergènes:
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson8 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Saucisse italienne douce, sans boyau

(Peut contenir Moutarde, Soya, Blé, Oeuf, Lait)

¼ tasse(s)

Riz étuvé

1 pièce(s)

Poivron

113 g

Maïs en grains

56 g

Oignon, haché

1 cs

Mélange d'épices cajun

(Contient Sulfites Peut contenir Soya, Blé, Sulfites, Noix, Moutarde, Sésame, Triticale, Arachides, Lait)

2 pièce(s)

Concentré de bouillon de poulet

2 pièce(s)

Oignon vert

2 cs

Base de sauce tomate

(Peut contenir Moutarde, Lait, Noix, Poisson, Oeuf, Sésame, Crustacés, Gluten, Sulfites, Soya, Blé)

1 cs

Purée d’ail

(Peut contenir Blé, Crustacés, Poisson, Moutarde, Gluten, Sésame, Sulfites, Soya, Lait, Noix, Oeuf)

2 cs

Sauce piquante

(Peut contenir Gluten, Lait, Moutarde, Sulfites, Poisson, Sésame, Noix, Soya, Crustacés, Blé, Oeuf)

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)700 kcal
Graisses22 g
dont saturés7 g
Glucides94 g
dont sucres12 g
Fibres7 g
Protéines31 g
Cholestérol75 mg
Sel1480 mg
Gras Trans0 g
Potassium1500 mg
Calcium125 mg
Fer4.5 mg

Instructions

1

Heat a large pot over medium-high heat. When hot, add 1 tbsp oil (dbl for 4 ppl), then sausage. Cook, breaking up pork into smaller pieces, until no pink remains, 4-5 min.** Using a slotted spoon, transfer sausage to a paper-lined plate.

2

Drain and rinse corn. Drain and rinse peppers. Add Cajun Spice Blend, onions, garlic puree, tomato sauce base and rice to the pot. Cook, stirring constantly, until fragrant, 1-2 min.

3

Add peppers, corn, broth concentrate, 1/8 tsp salt and 1 1/4 cup water (dbl both for 4 ppl). Stir, cover and bring to a boil over high heat. Once boiling, add rice, then reduce heat to low. Cover and cook until rice is tender and liquid is absorbed, 12-14 min.

4

While rice cooks, thinly slice green onions.

5

Once rice is tender, fluff with a fork, then season with salt and pepper, to taste. Stir in sausage and half the green onions. Divide sausage and rice skillet between plates. Drizzle over hot sauce, if desired. Sprinkle over remaining green onions.