Dinde poêlée faible en calories
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Dinde poêlée faible en calories

Dinde poêlée faible en calories

avec salade tiède aux haricots

Il n’y a rien que 650 calories dans ce plat d’escalopes de dinde hyper juteuses! En accompagnement : une salade parfaite aux haricots géants!

« Faible en calories » est fondé sur un calcul de la quantité de kilocalories par portion.

étiquettes:
Faible en calories
Allergènes:
Sulfites
Moutarde

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

340 g

Portions de poitrine de dinde

170 g

Haricots verts

398 ml

Haricots cannellini

6 g

Ail

2 cs

Fécule de maïs

(Contient Sulfites)

1 cs

Moutarde de Dijon

(Contient Moutarde)

1 cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient Sulfites)

7 g

Aneth

56 g

Bébé kale

Pas inclus dans votre livraison

1.5 cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

¼ cc

Sucre*

0.13 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)500 kcal
Graisses14 g
dont saturés3 g
Glucides44 g
dont sucres5 g
Fibres12 g
Protéines53 g
Cholestérol100 mg
Sel530 mg

Ustensiles

Passoire
Cuillères à mesurer
Essuie-tout
Assiette peu profond
Plaque de cuisson
Grande poêle antiadhésive
Papier sulfurisé
Grand bol
Fouet

Instructions

Préparer
1

Before starting, preheat the oven to 450°F. Wash and dry all produce.Garlic Guide for Step 5 (dbl for 4 ppl): 1/4 tsp mild, 1/2 tsp medium and 1 tsp extra! Roughly chop dill. Reserve 2 tbsp cannellini bean liquid (dbl for 4 ppl) then drain and rinse. Trim, then cut green beans into 2-inch pieces. Peel, then mince or grate garlic.

Paner la dinde
2

Pat the turkey dry with paper towels. Season with salt and pepper. Add cornstarch to a shallow dish. Add turkey and turn to coat both sides.

Faire cuire la dinde
3

Heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add 1/2 tbsp oil, then turkey. Pan-fry, until golden-brown, 1-2 min per side. (NOTE: Cook 2 turkey scallopini at a time for 4 ppl, using 1/2 tbsp oil for each batch!) Remove pan from heat, then transfer turkey to a parchment-lined baking sheet. Roast turkey in the middle of the oven until cooked through, 8-10 min. Carefully wipe the pan clean.

Faire cuire les haricots à la vapeur
4

Reheat the same pan over medium-high. When hot, add green beans and 3 tbsp water (dbl for 4 ppl). Cook, stirring occasionally, until tender-crisp, 4-5 min. Season with salt and pepper.

Assembler la salade de haricots
5

Whisk together, Dijon, vinegar, dill, 1/4 tsp sugar, 1/4 tsp garlic, 1 tbsp oil (dbl all for 4 ppl) and reserved bean liquid in a large bowl. (NOTE: Reference garlic guide.) Add cannellini beans, green beans and baby kale. Season with salt and pepper, then toss to combine.

Terminer et servir
6

Thinly slice turkey. Divide salad between plates. Top with sliced turkey.