Caprese Lunch Sandwich
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Caprese Lunch Sandwich

Caprese Lunch Sandwich

with Balsamic-Tomato Salad

A grab-and-go sandwich, full of summer salad flavours! Rich basil pesto, creamy bocconcini and sweet tomatoes make a tasty trio in this easy sandwich.

étiquettes:
Végétarien
Dîner
Allergènes:
Lait
Orge
Blé
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

100 g

Bocconcinis

(Contient Lait)

1 pièce(s)

Pain ciabatta

(Contient Orge, Blé Peut contenir Soya, Noix de Grenoble, Sésame)

¼ tasse(s)

Pesto au basilic

(Contient Lait Peut contenir Noix, Sulfites)

1 pièce(s)

Tomate

1 cs

Vinaigre balsamique

(Contient Sulfites)

28 g

Bébés épinards

Pas inclus dans votre livraison

0.13 cc

Poivre*

0.13 cc

Sel*

½ cs

Huile*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)380 kcal
Graisses19 g
dont saturés8 g
Glucides28 g
dont sucres3 g
Fibres3 g
Protéines16 g
Cholestérol30 mg
Sel590 mg
Gras Trans0.3 g
Potassium250 mg
Calcium800 mg
Fer2.3 mg

Ustensiles

Bol à mélanger, moyen
Cuillères à mesurer

Instructions

Prep
1

Cut or tear bocconcini in half, then season with salt and pepper. Halve tomatoes lengthwise, then thinly slice into half-moons.


Toast ciabatta
2

Halve ciabatta. Using a toaster or toaster oven, toast ciabatta until golden, 1-2 min. (TIP: You can skip this step if you don't want to toast ciabatta!)

Make salad
3

Add as much vinegar as desired and 1/2 tbsp oil to a medium bowl. Season with salt and pepper, then whisk together with a fork. Add spinach and half the tomatoes, then toss to combine.

Finish and serve
4

Spread pesto onto cut-sides of ciabatta. Top bottom roll with bocconcini, remaining tomatoes and top roll. Serve salad alongside.