Pâté chinois faible en glucide
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Pâté chinois faible en glucide

Pâté chinois faible en glucide

avec mélange printanier

Nous avons rehaussé ce plat populaire en créant une version faible en glucides! Redécouvrez le goût que vous aimez du pâté chinois traditionnel, mais garni d’une purée crémeuse de chou-fleur. Dites « adieu » aux pommes de terre!

« Faible en glucides » est basé sur un calcul considérant la quantité de glucides par portion.

étiquettes:
Faible en glucides
Allergènes:
Lait
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Bœuf haché

2 pièce(s)

Concentré de bouillon de bœuf

285 g

Chou-fleur, en fleurons

113 g

Petits pois

113 g

Mirepoix

6 g

Ail

3 cs

Crème sure

(Contient Lait)

56 g

Mélange printanier

1 cs

Vinaigre de vin rouge

(Contient Sulfites)

1 cs

Fécule de maïs

(Contient Sulfites)

Pas inclus dans votre livraison

½ cc

Sel*

¼ cc

Poivre*

2 cs

Beurre non salé*

(Contient Lait)

1.5 cs

Huile*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)630 kcal
Graisses44 g
dont saturés18 g
Glucides29 g
dont sucres10 g
Fibres7 g
Protéines33 g
Cholestérol105 mg
Sel1190 mg

Ustensiles

Grande casserole
Zesteur
Verre doseur
Cuillères à mesurer
Grande poêle antiadhésive
Presse-purée
Passoire
Plat de cuisson de 20x20 cm
Grand bol

Instructions

Prep
1

Bientôt disponible!

Start cottage pie
2

Heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add 1/2 tbsp oil (dbl for 4 ppl), then garlic, mirepoix, peas and beef. Cook, breaking up beef into smaller pieces, until no pink remains, 4-5 min.** Stir in cornstarch, broth concentrate and 1/2 cup of water (dbl for 4 ppl). Season with salt and pepper. Bring to a simmer, then reduce heat to medium. Cook until slightly thickened, 3-5 min.

Cook cauliflower
3

While beef cooks, add cauliflower to the boiling water. Cook, stirring occasionally, until tender, 6-8 min. Reserve 1/3 cup cooking water (dbl for 4 ppl), then drain and return cauliflower to the same pot, off heat.. Roughly mash reserved cooking water, sour cream and 2 tbsp butter (dbl for 4 ppl) into cauliflower until slightly creamy. Season with salt and pepper.

Bake cottage pie
4

Transfer beef mixture to an 8x8-inch baking dish (9x13-inch for 4 ppl).Top with mashed cauliflower. Bake in the middle of the oven until cauliflower is golden brown on top, 18-20 min.

Make salad
5

When cottage pie is almost done, combine vinegar and 1 tbsp oil in a large bowl. Add spring mix. Season with salt and pepper, then toss to coat.

Finish and serve
6

Let cottage pie stand for 5 min. Divide cottage pie between plates. Serve salad on the side.