Thai-Inspired Steak Salad
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Thai-Inspired Steak Salad

Thai-Inspired Steak Salad

with Herbs and Crispy Shallots

étiquettes:
Faible en glucides
Allergènes:
Lait
Sésame
Sulfites
Soya
Blé

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

340 g

Steak de haut de surlonge

1 pièce(s)

Lime

6 g

Assaisonnement thaï

(Contient Lait, Sésame, Sulfites Peut contenir Moutarde, Arachides, Soya, Noix, Blé)

113 g

Petites tomates

2 pièce(s)

Mini concombres

113 g

Mélange printanier

7 g

Basilic

7 g

Coriandre

1 cs

Sauce soya

(Contient Soya, Sulfites, Blé Peut contenir Crustacés, Oeuf, Poisson, Lait, Moutarde, Noix, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)

1 cs

Sauce aux piments et à l’ail

(Peut contenir Blé, Oeuf, Gluten, Noix, Poisson, Lait, Moutarde, Soya, Sésame, Sulfites, Crustacés)

28 g

Échalotes frites

(Contient Blé Peut contenir Gluten)

2 pièce(s)

Oignon vert

Pas inclus dans votre livraison

1.5 cs

Huile*

2 cc

Sucre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)440 kcal
Graisses23 g
dont saturés8 g
Glucides24 g
dont sucres9 g
Fibres4 g
Protéines42 g
Cholestérol90 mg
Sel750 mg
Gras Trans0.2 g
Potassium1050 mg
Calcium100 mg
Fer6 mg

Instructions

1

Halve tomatoes. Cut cucumbers into 1/4-inch moons. Roughly chop cilantro and basil. Pat steak dry with paper towels. Juice half the lime, then cut remaining lime into wedges. Season steak all over with salt, pepper and Thai Seasoning.

2

Heat a large non-stick pan over medium-high heat. When hot, add 1/2 tbsp oil (dbl for 4 ppl), then steaks. Sear until golden-brown,1-2 min per side. Remove the pan from heat and transfer steaks to an unlined baking sheet. Bake in the top of the oven until cooked to desired doneness, 5-6 min.** (DQ: Check cook time!)

3

Meanwhile, whisk together lime juice, soy, chili garlic sauce and 1 tbsp oil (dbl for 4 ppl) in a large bowl.

4

Add spring mix, tomatoes and cucumbers to the large bowl with the dressing. Toss to combine. Season with salt and pepper, to taste.

5

Thinly slice steak. Divide salad between plates. Sprinkle over cilantro and basil. Top with steak and sprinkle over crispy shallots.