This Chinese-inspired dish offers all the delicious flavours of dumplings, but without the wrapper. Minced green onion adds layers of juiciness to the plant-based ground protein mix, while fragrant ginger, zucchini, snap peas and mushrooms tie the dish together.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
250 g
Haché de protéines à base de plantes
1
Courgette
113 g
Champignons
113 g
Edamames
(Contient Soya)
2
Oignon vert
2
Purée de gingembre et d’ail
(Peut contenir Soya, Sulfites, Lait)
4
Sauce hoisin
(Contient Moutarde, Sésame, Soya Peut contenir Sulfites, Crustacés, Oeuf, Poisson, Lait)
1
Sel d'ail
(Peut contenir Blé, Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites, Noix)
1
Sauce aux piments et à l’ail
(Peut contenir Poisson, Lait, Sésame, Blé, Soya, Sulfites, Crustacés, Moutarde, Oeuf)
¼
Chapelure panko
(Contient Blé)
½
Sauce soya
(Contient Blé, Sulfites, Soya Peut contenir Poisson, Lait, Moutarde, Sésame, Blé, Oeuf)
0.38
Sel*
½
Huile*
0.13
Poivre*
If you've opted to get plant-based ground protein, prepare, cook and plate it the same way the recipe instructs you to prepare, cook, and plate the pork. Disregard tip to add an egg to the mixture.