Wraps de porc style asiatique
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Wraps de porc style asiatique

Wraps de porc style asiatique

avec sauté de mélange de légumes et arachides

Chargés de légumes mélangés légèrement sautés pour conserver leur croquant, ces wraps au porc sont difficiles à résister et présentent des textures et des saveurs passionnantes.

étiquettes:
Nouveau
Allergènes:
Sulfites
Blé
Moutarde
Sésame
Soya
Arachides

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Porc haché

6 pièce(s)

Tortillas de farine

(Contient Sulfites, Blé Peut contenir Soya, Avoine, Seigle, Sésame, Triticale, Lait)

4 cs

Sauce hoisin

(Contient Moutarde, Sésame, Soya Peut contenir Sulfites, Crustacés, Oeuf, Poisson, Lait)

2 cs

Sauce soya

(Contient Soya, Blé Peut contenir Crustacés, Oeuf, Poisson, Lait, Moutarde, Sésame, Sulfites)

2 cs

Purée de gingembre et d’ail

(Contient Soya Peut contenir Lait, Soya, Sulfites)

1 pièce(s)

Poivron

56 g

Pois mange-tout, parés

113 g

Chou rouge, émincé

2 pièce(s)

Oignon vert

28 g

Arachides, hachées

(Contient Arachides)

1 cs

Huile de sésame

(Contient Sésame)

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)930 kcal
Graisses50 g
dont saturés13 g
Glucides81 g
dont sucres26 g
Fibres6 g
Protéines38 g
Cholestérol80 mg
Sel1590 mg
Gras Trans0.2 g
Potassium1100 mg
Calcium250 mg
Fer6.5 mg

Ustensiles

Bol à mélanger, moyen
Grande poêle antiadhésive
Cuillères à mesurer

Instructions

Prep
1
  • Core, then thinly slice pepper. 
  • Trim, then halve snow peas.
  • Thinly slice green onions.
  • Combine hoisin, soy sauce and ginger-garlic puree in a medium bowl. 
Toast peanuts (optional)
2
  • Heat a large non-stick pan over medium heat. (TIP: You can skip this step if you don't want to toast the peanuts.)
  • When hot, add peanuts to the dry pan. Toast, stirring often, until golden-brown, 3-4 min. (TIP: Keep your eye on peanuts so they don't burn.) 
  • Transfer to a plate.
Cook veggies
3
  • Reheat the same pan over medium-high.
  • When hot, add 1/2 tbsp (1 tbsp) oil, then pepper, snow peas and cabbage. Season with salt and pepper. 
  • Cook, stirring often, until tender-crisp, 3-4 min. Drizzle half the sesame oil over top.
  • Remove from heat, then transfer veggies to another plate. Cover to keep warm.
Cook pork
4
  • Reheat the same pan over medium. 
  • When hot, add 1/2 tbsp (1 tbsp) oil, then pork. Cook, breaking up pork into smaller pieces, until no pink remains, 4-5 min.**
  • Add hoisin mixture. Bring to a simmer. Cook, stirring often, until sauce warms through, 1 min. 
  • Remove from heat, then add remaining sesame oil.
Heat tortillas (optional)
5
  • Just before serving, wrap tortillas in paper towels.
  • Microwave until tortillas are warm and flexible, 30 sec-1 min. (TIP: You can skip this step if you don't want to warm the tortillas.)
Finish and serve
6
  • Divide tortillas between plates. 
  • Top with veggies, pork and any remaining sauce in pan. 
  • Sprinkle peanuts and green onions over top.