Triangles de pâte feuilletée aux fromage et à la ciboulette
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Triangles de pâte feuilletée aux fromage et à la ciboulette

Triangles de pâte feuilletée aux fromage et à la ciboulette

2 portions | avec graines de sésame

Puff pastry is our go-to hack when we want a delicious appetizer or side dish. These everything-inspired puff pastry triangles don't disappoint. Perfect to go with any soups or salad!

Allergènes:
Soya
Blé
Sésame
Moutarde
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation35 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

340 g

Pâte feuilletée

(Contient Soya, Blé)

1 cs

Graines de sésame

(Contient Sésame)

2 cs

Moutarde à l’ancienne

(Contient Moutarde Peut contenir Blé, Crustacés, Oeuf, Poisson, Lait, Sésame, Soya, Sulfites)

1 cc

Poudre d'ail

½ tasse(s)

Cheddar blanc, râpé

(Contient Lait)

7 g

Ciboulette

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)830 kcal
Graisses52 g
dont saturés26 g
Glucides69 g
dont sucres3 g
Fibres4 g
Protéines19 g
Cholestérol30 mg
Sel1070 mg
Gras Trans1 g
Potassium175 mg
Calcium450 mg
Fer5 mg

Ustensiles

Papier sulfurisé
Plaque de cuisson
Cuillères à mesurer

Instructions

Prep Pastry
1

Preheat the oven to 400°F. Wash and dry all produce. Start the recipe when the oven is ready. Thinly slice chives. Prepare a parchment-lined baking sheet. In a small bowl, combine mustard, garlic powder and 1/4 tsp salt. Unroll puff pastry, discarding the wax paper, then transfer pastry to the prepared baking sheet. Brush mustard mixture evenly over pastry. Sprinkle with cheese, then sprinkle sesame seeds and chives over top. Gently press cheese and seeds to adhere to mustard.

Cut Pastry
2

Using a sharp knife (or pizza cutter), cut pastry into four quarters, then cut each quarter in half, so you have eight triangles in total. Arrange triangles on the baking sheet, spacing each 1-inch apart. (TIP: If your pastry is too soft, pop the baking sheet in the freezer for 5 min.)

Bake & Serve
3

Bake wedges on the middle rack of the oven for 22-26 min, rotating baking sheet halfway through, until golden-brown, puffed and cooked through. Allow to cool slightly before serving. Enjoy!