Easy, cheesy and dippable! Naan wedges and carrots sticks are twice the fun when dipped into hummus and tzatziki.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
1 tasse(s)
Fromage en grains
(Contient Lait)
8 cs
Houmous
(Contient Sésame Peut contenir Lait, Moutarde, Soya, Sulfites, Blé, Crustacés, Oeuf, Poisson)
2 pièce(s)
Pain plat
(Contient Soya, Lait, Blé Peut contenir Gluten, Moutarde)
1 pièce(s)
Carotte
2 pièce(s)
Pomme Gala
6 cs
Sauce au yogourt
(Contient Lait)
2 pièce(s)
Miel
Cut each naan into 8 equal wedges. Peel, then halve carrot crosswise, then cut into 1/2-inch matchsticks. Core, then cut each pear into 8 equal wedges.
Wrap naan wedges in paper towels, then microwave on high for 1 min. (NOTE: You can skip this step if you don't want to warm the naan!)
Plate carrot sticks and naan wedges with hummus and tzatziki alongside for dipping. Serve cheese curds and pears on the side. Drizzle honey over pear wedges.