Easy Pork Ragu
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Easy Pork Ragu

Easy Pork Ragu

with Fusilli

This speedy stovetop supper will make any parent feel like a superhero! Build lots of bold but kid-friendly flavours with crushed tomatoes, Italian-style herbs and balsamic in this one-pot wonder!

étiquettes:
Familiale
Allergènes:
Blé
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation30 minutes
Temps de cuisson8 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

250 g

Dinde hachée

170 g

Fusillis

(Contient Blé)

1 pièce(s)

Carotte

56 g

Bébés épinards

370 ml

Tomates broyées

1 cs

Assaisonnement italien

(Peut contenir Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites, Noix, Blé)

1 cc

Sel d'ail

(Peut contenir Blé, Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites, Noix)

1 pièce(s)

Concentré de bouillon de poulet

½ tasse(s)

Parmesan, râpé grossièrement

(Contient Lait)

56 g

Oignon, haché

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Beurre non salé*

0.13 cc

Sel*

½ cs

Huile*

0.06 cc

Poivre*

½ cc

Sucre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)800 kcal
Graisses27 g
dont saturés12 g
Glucides92 g
dont sucres17 g
Fibres11 g
Protéines47 g
Cholestérol140 mg
Sel1440 mg
Gras Trans0.5 g
Potassium1550 mg
Calcium450 mg
Fer7.5 mg

Ustensiles

Râpe à 4 côtés
Grande casserole
Cuillères à mesurer
Verre doseur
Grande poêle antiadhésive
Passoire

Instructions

Prep
1
  • Add 10 cups water and 2 tsp salt to a large pot (use same for 4 ppl). Cover and bring to a boil over high heat.
  • Meanwhile, peel, then grate carrot.
  • Roughly chop spinach.
Cook pork and veggies
2
  • Heat a large non-stick pan over medium-high heat.
  • When hot, add 1/2 tbsp oil (dbl for 4 ppl), then pork, carrots and onions. Cook, breaking up pork into smaller pieces, until no pink remains in pork, 4-5 min.**
  • Add Italian Seasoning and garlic salt. Cook, stirring often, until fragrant, 1 min.
Cook fusilli
3
  • Meanwhile, add fusilli to the boiling water. Cook uncovered, stirring occasionally, until tender, 9-11 min.
  • Reserve 1/4 cup pasta water (dbl for 4 ppl), then drain and return fusilli to the same pot, off heat.
Start ragu
4
  • Add broth concentrate, crushed tomatoes and 1/2 tsp sugar (dbl for 4 ppl) to the pan with pork and veggies. Bring to a gentle boil.
  • Once boiling, reduce heat to medium-low. Simmer, stirring occasionally, until sauce thickens slightly, 8-10 min.
Finish ragu
5
  • Add sauce, spinach, reserved pasta water, half the Parmesan and 1 tbsp butter (dbl for 4 ppl) to the pot with fusilli.
  • Season with salt and pepper, to taste. Toss to combine until spinach wilts, 1 min.
Finish and serve
6
  • Divide pork ragu and fusilli between plates.
  • Sprinkle remaining Parmesan over top.