Easy Rustic Panzanella Salad
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Easy Rustic Panzanella Salad

Easy Rustic Panzanella Salad

with Bocconcini and Balsamic

Whisk, toast and tear is all you need to do to create this one of kind panzanella salad. The taste of summer is in every bite!

étiquettes:
Dîner
Allergènes:
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

g

Bocconcinis

(Contient Lait)

pièce(s)

Pain ciabatta

cs

Glaçage balsamique

g

Petites tomates

cc

Sel d'ail

(Peut contenir Blé, Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites, Noix)

g

Mélange printanier

g

Basilic

Pas inclus dans votre livraison

¼ cc

Sel et Poivre*

1 cs

Huile*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)140 kcal
Graisses9 g
dont saturés6 g
Glucides6 g
dont sucres2 g
Fibres1 g
Protéines11 g
Cholestérol30 mg
Sel590 mg
Gras Trans0.3 g
Potassium200 mg
Calcium750 mg
Fer0.4 mg

Ustensiles

Petit bol

Instructions

Prep
1

Halve ciabatta. Halve or tear bocconcini into bite size pieces. Halve tomatoes. Using a fork, whisk together 1 tbsp oil, garlic salt and half the balsamic glaze in a small bowl. Add bocconcini and tomatoes, then toss to coat. Season with pepper.

Toast ciabatta
2

Using a toaster or toaster oven, toast ciabatta until golden, 1-2 min.

Assemble panzanella salad
3

Tear ciabatta into bite-size pieces. Add spring mix and ciabatta to the bowl with marinated tomatoes and bocconcini. Toss to combine. Tear basil over top. Drizzle with remaining balsamic glaze.