All you need is a fork to mash together this creamy egg salad with Dijon and chives. A toasted brioche bun is the perfect chewy base while a fresh cucumber, spinach and tomato salad hits all your veggie needs!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
pièce(s)
Œuf cuit dur
(Contient Oeuf)
pièce(s)
Pain brioché
g
Jeunes épinards
pièce(s)
Mini concombres
cs
Mayonnaise
(Contient Moutarde, Oeuf Peut contenir Crustacés, Soya, Oeuf, Blé, Gluten, Sésame, Lait, Poisson, Noix, Sulfites, Moutarde)
cs
Moutarde de Dijon
(Contient Moutarde Peut contenir Poisson, Lait, Soya, Blé, Noix, Oeuf, Sulfites, Moutarde, Crustacés, Sésame, Gluten)
cs
Vinaigre de vin blanc
(Contient Sulfites)
g
Ciboulette
g
Tomates cerises anciennes
¼ cc
Sucre*
¼ cc
Sel et Poivre*
1 cs
Huile*
Thinly slice cucumber. Halve tomatoes. Using a fork whisk together 1 tbsp oil, vinegar, 1/4 tsp sugar, salt and pepper in a medium bowl. Add cucumbers, tomatoes and baby spinach, then toss to coat. Transfer salad to a plate.
Thinly slice chives. Using a fork, mash together eggs, mayo, Dijon and chives in the same medium bowl (from step 1).
Halve bun. Top bottom bun with egg salad, then top bun. Serve spinach salad alongside.