Sandwich aux œufs œuforisant
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sandwich aux œufs œuforisant

Sandwich aux œufs œuforisant

1 portions | Un superbe sandwich pour un dîner vite fait bien fait

All you need is a fork to mash together this creamy egg salad with Dijon and chives. A toasted brioche bun is the perfect chewy base while a fresh spinach and tomato salad hits all your veggie needs!

étiquettes:
Dîner
Allergènes:
Oeuf
Moutarde
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

pièce(s)

Œuf cuit dur

(Contient Oeuf)

pièce(s)

Pain brioché

g

Jeunes épinards

pièce(s)

Mini concombres

cs

Mayonnaise

(Contient Moutarde, Oeuf Peut contenir Crustacés, Soya, Oeuf, Blé, Gluten, Sésame, Lait, Poisson, Noix, Sulfites, Moutarde)

cs

Moutarde de Dijon

(Contient Moutarde Peut contenir Poisson, Lait, Soya, Blé, Noix, Oeuf, Sulfites, Moutarde, Crustacés, Sésame, Gluten)

cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient Sulfites)

g

Ciboulette

g

Petites tomates

Pas inclus dans votre livraison

cc

Poivre*

cc

Sucre*

cs

Huile*

cc

Sel*

¼ cc

Sel et Poivre*

sideBannerName

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)260 kcal
Graisses23 g
dont saturés4 g
Glucides5 g
dont sucres3 g
Fibres2 g
Protéines9 g
Cholestérol220 mg
Sel330 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium450 mg
Calcium75 mg
Fer2.3 mg

Ustensiles

Petit bol
Cuillères à mesurer

Instructions

Make spinach salad
1
  • Halve tomatoes.
  • Using a fork whisk together 1 tbsp oil, vinegar, 1/4 tsp sugar, salt and pepper in a medium bowl.
  • Add tomatoes and baby spinach, then toss to coat.
  • Transfer salad to a plate.
Make egg salad
2
  • Thinly slice chives.
  • Using a fork, mash together eggs, mayo, Dijon and chives in the same medium bowl (from step 1).
Finish and serve
3
  • Halve bun
  • Spread egg salad on bottom bun. Close with top bun.
  • Serve spinach salad alongside.