Eggcellent Egg Salad Sandwiches
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Eggcellent Egg Salad Sandwiches

Eggcellent Egg Salad Sandwiches

with Spinach Side Salad

All you need is a fork to mash together this creamy egg salad with Dijon and chives. A toasted brioche bun is the perfect chewy base while a fresh spinach and tomato salad hits all your veggie needs!

étiquettes:
Dîner
Allergènes:
Oeuf
Blé
Moutarde
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

2 pièce(s)

Œuf cuit dur

(Contient Oeuf)

2 pièce(s)

Pain brioché

(Contient Blé, Oeuf Peut contenir Soya)

56 g

Bébés épinards

2 cs

Mayonnaise

(Contient Oeuf, Moutarde Peut contenir Blé, Crustacés, Poisson, Moutarde, Sésame, Soya, Lait, Sulfites, Oeuf)

½ cs

Moutarde de Dijon

(Contient Moutarde Peut contenir Crustacés, Oeuf, Poisson, Lait, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)

1 cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient Sulfites)

7 g

Ciboulette

113 g

Petites tomates

56 g

Carotte, en juliennes

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Huile*

0.13 cc

Poivre*

0.13 cc

Sel*

¼ cc

Sucre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)500 kcal
Graisses26 g
dont saturés7 g
Glucides47 g
dont sucres11 g
Fibres4 g
Protéines27 g
Cholestérol230 mg
Sel740 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium500 mg
Calcium75 mg
Fer4.5 mg

Ustensiles

Petit bol
Cuillères à mesurer

Instructions

Make spinach salad
1
  • Halve tomatoes.
  • Using a fork whisk together 1 tbsp oil, vinegar, 1/4 tsp sugar, salt and pepper in a medium bowl.
  • Add tomatoes and baby spinach, then toss to coat.
  • Transfer salad to a plate.
Make egg salad
2
  • Thinly slice chives.
  • Using a fork, mash together eggs, mayo, Dijon and chives in the same medium bowl (from step 1).
Finish and serve
3
  • Halve buns
  • Spread egg salad on bottom buns. Close with top buns.
  • Serve spinach salad alongside.