Get ready to have your dinnertime brightened by the flavors apricot and fresh peach! Crispy duck breast is draped with a sweet apricot-mustard sauce, while roasted potatoes and a salad with sweet peaches and creamy goat cheese will leave you feeling incredibly impressed that you managed such a premium feeling meal in your own home.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
2 pièce(s)
Poitrine de canard
400 g
Pomme de terre rouge
56 g
Bébés épinards
28 g
Mélange printanier
1 pièce(s)
Poire
7 g
Persil
2 pièce(s)
Gousses d'ail
¼ tasse(s)
Fromage de chèvre
(Contient Lait)
28 g
Noix de Grenoble, hachées
(Contient Noix de Grenoble)
2 cs
Confiture d'abricots
(Peut contenir Blé, Poisson, Lait, Moutarde, Sésame, Crustacés, Sulfites, Soya, Oeuf)
1 cs
Vinaigre de vin blanc
(Contient Sulfites)
1 cs
Moutarde à l’ancienne
(Contient Moutarde Peut contenir Blé, Crustacés, Oeuf, Poisson, Lait, Sésame, Soya, Sulfites)
½ cs
Sauce soya
(Contient Sulfites, Soya Peut contenir Poisson, Lait, Moutarde, Sésame, Blé, Oeuf)
2 cs
Beurre non salé*
(Contient Lait)
cs
Huile*
cc
Sel*
cc
Poivre*
TESTER IS THE DUCK READY TO GO INTO OVEN HERE?
** HEY TESTER IS THERE ENOUGH GLAZE TO DO HALF ON THE DUCK HERE AND HALF OVER TOP TO FINISH? IF SO PLS RESERVE
HEY TESTER HOW DOES THE 4 P amount of potatoes perform? Do they need to be switched to oven roasted and tossed in the duck fat garlic parsley butter?