Festive flavors in the form of tangy cranberry sauce and garlic buttery mash are now available outside of the holidays! Steak is seared and served with creamy mash as well as a ultra scrumptious balsamic roasted Brussels sprouts studded with smoky bacon. YUM! YUM! YUM!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
285 g
Steak de haut de surlonge
100 g
Tranches de bacon
3 pièce(s)
Pomme de terre Russet
227 g
Choux de Bruxelles
7 g
Ciboulette
2 pièce(s)
Gousses d'ail
56 ml
Crème
(Contient Lait)
2 cs
Tartinade de canneberges
(Peut contenir Lait, Blé, Oeuf, Poisson, Moutarde, Sulfites, Sésame, Crustacés, Soya, Gluten, Noix)
1 cs
Moutarde à l’ancienne
(Contient Moutarde Peut contenir Soya, Sulfites, Crustacés, Moutarde, Noix, Lait, Blé, Oeuf, Gluten, Sésame, Poisson)
1 cs
Vinaigre balsamique
(Contient Sulfites)
2 pièce(s)
Concentré de bouillon de bœuf
3 cs
Beurre non salé*
(Contient Lait)
cs
Huile*
cc
Sel*
cc
Poivre*
HEY TESTER ARE POTATOES DONE HERE?
OR SHOULD BE STEAK BE RESTING WHILE SAUCE AND MASH ARE FINISHED?