Fig Dressed Greens with Goat Cheese
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Fig Dressed Greens with Goat Cheese

with Grapes

Fig dressing takes any side from boring to fab! Fresh baby spinach, grapes, goat cheese and croutons fill out the rest of this elegant side salad!

Allergènes:
Lait
Sulfites
Orge
Blé

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

113 g

Bébés épinards

2 cs

Tartinade de figues

(Peut contenir Soya, Crustacés, Lait, Sésame, Poisson, Sulfites, Blé, Moutarde, Oeuf)

¼ tasse(s)

Fromage de chèvre

(Contient Lait)

1 cs

Vinaigre balsamique

(Contient Sulfites)

1 pièce(s)

Pain ciabatta

(Contient Orge, Blé Peut contenir Soya, Noix de Grenoble, Sésame)

85 g

Raisins rouges

Pas inclus dans votre livraison

1.5 cs

Huile*

0.13 cc

Poivre*

0.13 cc

Sel*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)320 kcal
Graisses14 g
dont saturés3.5 g
Glucides43 g
dont sucres11 g
Fibres3 g
Protéines8 g
Cholestérol10 mg
Sel510 mg
Gras Trans0.1 g
Potassium500 mg
Calcium75 mg
Fer3.5 mg

Ustensiles

Papier sulfurisé
Plaque de cuisson
Cuillères à mesurer
Grand bol
Fouet

Instructions

1
  • Cut bun into 1-inch pieces, then arrange on a parchment-lined baking sheet.
  • Drizzle 1/2 tbsp oil over top. Season with salt and pepper, then toss to coat.
  • Toast in the middle of the oven, tossing halfway through, until lightly golden, 4-5 min.
2
  • Meanwhile, halve grapes.
  • Add fig spread, vinegar, and 1 tbsp oil in a large bowl.
  • Season with salt and pepper, then whisk to combine.
3
  • Add spinach, grapes and croutons to the large bowl with dressing, then toss to combine.
  • Divide salad between bowls.
  • Crumble goat cheese over top.