Fresh Linguine & Sun-Dried Tomato Pasta
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Fresh Linguine & Sun-Dried Tomato Pasta

Fresh Linguine & Sun-Dried Tomato Pasta

with Parmesan, spinach & sweet peppers

Sun-dried tomato pesto, Parmesan and cheese curds are enough to make us want to curl up in a bowl of this creamy pasta. Spinach and sweet bell peppers sneak in necessary nutrients for #balance.

étiquettes:
Végétarien
15 min meal
Allergènes:
Oeuf
Blé
Lait
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation15 minutes
Temps de cuisson
DifficultéFacile

Ingrédients

quantité par portion

227 g

Linguines frais

(Contient Oeuf, Blé)

½ tasse(s)

Fromage en grains

(Contient Lait)

¼ tasse(s)

Pesto de tomates séchées au soleil

(Contient Lait Peut contenir Soya, Sulfites)

½ tasse(s)

Sauce marinara

(Peut contenir Poisson, Sésame, Oeuf, Crustacés, Sulfites, Moutarde, Soya, Lait, Blé)

56 g

Oignon, haché

56 g

Bébés épinards

1 pièce(s)

Poivron

2 cs

Base de sauce tomate

(Peut contenir Blé, Crustacés, Soya, Lait, Sésame, Poisson, Sulfites, Moutarde, Oeuf)

¼ tasse(s)

Parmesan, râpé grossièrement

(Contient Lait)

1 cs

Mélange d’épices aux fines herbes italiennes

(Contient Sulfites Peut contenir Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Soya, Blé)

Pas inclus dans votre livraison

3 cc

Huile*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)690 kcal
Graisses29 g
dont saturés10 g
Glucides79 g
dont sucres7 g
Fibres7 g
Protéines24 g
Cholestérol75 mg
Sel1040 mg
Gras Trans0.5 g
Potassium800 mg
Calcium400 mg
Fer5.5 mg

Ustensiles

Passoire
Grande casserole
Verre doseur
Grande poêle antiadhésive
Cuillères à mesurer

Instructions

Cook Linguine
1
  • To the boiling water, add linguine. Cook for 2-4 min, stirring occasionally, until tender but still firm to the bite.
  • Reserve 3/4 cup (1 1/2 cups) pasta water.
  • Strain linguine, then return to the pot, off heat.
Prepare Ingredients
2
  • Meanwhile, halve cheese curds.
  • Cut pepper into 1/4-inch slices.
Cook Veggies & Start Sauce
3
  • In a large non-stick pan, heat 1 tbsp (2 tbsp) oil over medium-high heat.
  • When the pan is hot, add onions and peppers. Cook for 4-6 min, stirring occasionally, until softened.
  • Add tomato sauce base and Italian Herb Spice Blend. Cook for 30 sec, stirring often, until toasted. Season with salt and pepper.
Finish Sauce & Serve
4
  • To the pan, add marinara sauce, sun-dried tomato pesto and reserved pasta water. Season with salt and pepper, then stir to combine.
  • To the pot with linguine, add cheese curds, spinach and sauce. Toss to combine.
  • Divide pasta between plates.
  • Sprinkle Parmesan over top.
  • Enjoy!