A simple but elegant side salad packed full of garden-fresh veggies, crunchy toppers and a quick DIY oil and vinegar dressing!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
113 g
Mélange printanier
1 pièce(s)
Mini concombres
113 g
Petites tomates
56 g
Carotte, en juliennes
56 g
Garniture de salade
(Contient Soya Peut contenir Sulfites, Noix, Gluten, Lait, Oeuf, Arachides, Moutarde, Blé, Soya, Sésame)
1 cs
Vinaigre de vin blanc
(Contient Sulfites)
1 pièce(s)
Miel
¼ cc
Sel et Poivre*
2 cs
Huile*
Halve tomatoes. Cut cucumber into 1/4-inch rounds.
Whisk together vinegar, honey and 2 tbsp oil in a large bowl. Season with salt and pepper.
Add spring mix, carrots, tomatoes and cucumbers to the bowl with the dressing. Season with salt and pepper, then toss to coat.
Divide salad between bowls. Sprinkle salad topper mix over top.