Garden Salad
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Garden Salad

with a Classic Vinaigrette

A simple but elegant side salad packed full of garden-fresh veggies, crunchy toppers and a quick DIY oil and vinegar dressing!

Allergènes:
Soya
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

113 g

Mélange printanier

1 pièce(s)

Mini concombres

113 g

Petites tomates

56 g

Carotte, en juliennes

56 g

Garniture de salade

(Contient Soya Peut contenir Sulfites, Noix, Blé, Lait, Moutarde, Arachides, Sésame)

1 cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient Sulfites)

1 pièce(s)

Miel

Pas inclus dans votre livraison

¼ cc

Sel et Poivre*

2 cs

Huile*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)310 kcal
Graisses21 g
dont saturés2.5 g
Glucides30 g
dont sucres22 g
Fibres4 g
Protéines5 g
Cholestérol0 mg
Sel210 mg
Gras Trans0 g
Potassium550 mg
Calcium75 mg
Fer1.8 mg

Ustensiles

Grand bol
Fouet

Instructions

1

Halve the tomatoes. Cut the cucumber into 1/4-inch rounds.

2

Whisk together the vinegar, honey and 2 tbsp oil in a large bowl. Season with salt and pepper.

3

Add the spring mix, carrots, tomatoes and cucumbers to the large bowl with the dressing. Season with salt and pepper, then toss to coat.

4

Divide the salad between bowls. Sprinkle the salad topper over top.