Garden Salad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Garden Salad

Garden Salad

with a Classic Vinaigrette

A simple but elegant side salad packed full of garden-fresh veggies, crunchy toppers and a quick DIY oil and vinegar dressing!

Allergènes:
Soya
Sulfites

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation10 minutes
Temps de cuisson
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

113 g

Mélange printanier

1 pièce(s)

Mini concombres

113 g

Petites tomates

56 g

Carotte, en juliennes

56 g

Garniture de salade

(Contient Soya Peut contenir Sulfites, Noix, Blé, Lait, Moutarde, Arachides, Sésame)

1 cs

Vinaigre de vin blanc

(Contient Sulfites)

1 pièce(s)

Miel

Pas inclus dans votre livraison

2 cs

Huile*

¼ cc

Sel et Poivre*

sideBannerName

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)310 kcal
Graisses21 g
dont saturés2.5 g
Glucides30 g
dont sucres22 g
Fibres4 g
Protéines5 g
Cholestérol0 mg
Sel210 mg
Gras Trans0 g
Potassium550 mg
Calcium75 mg
Fer1.8 mg

Ustensiles

Grand bol
Fouet
Cuillères à mesurer

Instructions

Prep
1

Halve tomatoes. Cut cucumber into 1/4-inch rounds.

Make dressing
2

Whisk together vinegar, honey and 2 tbsp oil in a large bowl. Season with salt and pepper.

Toss Salad
3

Add spring mix, carrots, tomatoes and cucumbers to the bowl with the dressing. Season with salt and pepper, then toss to coat.

Finish and serve
4

Divide salad between bowls. Sprinkle salad topper mix over top.