Make the most of your time in the kitchen by cooking the potatoes while you preheat the grill! Zesty mustards and fragrant thyme make a quick marinade for tender lamb chops before they hit the grill. Sweet and chewy dried cranberries in the salad and a blueberry glaze bring out the natural sweetness of the lamb.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
4 pièce(s)
Côtelettes de longe d’agneau
300 g
Pomme de terre rouge
113 g
Mélange printanier
1 cs
Moutarde à l’ancienne
(Contient Moutarde Peut contenir Blé, Crustacés, Oeuf, Poisson, Lait, Sésame, Soya, Sulfites)
7 g
Ciboulette
7 g
Thym
3 pièce(s)
Confiture de bleuets
2 cs
Vinaigre de vin rouge
(Contient Sulfites)
28 g
Canneberges séchées
1 cs
Moutarde de Dijon
(Contient Moutarde Peut contenir Crustacés, Oeuf, Poisson, Lait, Sésame, Soya, Sulfites, Blé)
1 cc
Sel d'ail
(Peut contenir Blé, Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Sulfites, Noix)
1 cs
Beurre non salé*
1.5 cs
Huile*
0.13 cc
Sel*
¼ cc
Poivre*