Nothing says "welcome summer!" like throwing juicy jumbo shrimp and veggie skewers on a grill! Iceberg lettuce also gets kissed on the grill and paired with delicious toppings for an outstanding wedge side salad.
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
285 g
Crevettes géantes
(Contient Crevettes)
350 g
Pomme de terre à chair jaune
1 pièce(s)
Pomme de laitue iceberg
1 pièce(s)
Courgette
1 pièce(s)
Poivron
113 g
Petites tomates
7 g
Ciboulette
28 g
Échalotes frites
(Contient Blé)
¼ tasse(s)
Pesto au basilic
(Contient Lait Peut contenir Sulfites, Noix, Lait, Soya)
2 cs
Sauce ranch
(Contient Oeuf, Lait)
2 cs
Propagation de l'ail
(Contient Soya Peut contenir Lait, Soya, Sulfites)
6 pièce(s)
Brochettes en bois
In dev: Is it too difficult to grill lettuce? Should this step be omitted and do a regular wedge salad?
In dev: Does this timing work to get the veggies tender-crisp or should the shrimp be skewered and cook veggies separate?