Torta à la dinde grillée
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Torta à la dinde grillée

Torta à la dinde grillée

avec salade de chou mexicaine

Cette torta de dinde est un sandwich d'inspiration mexicaine! Les tortas sont un délicieux plat de rue qui peut être garni de toutes sortes de choses.

étiquettes:
Épicé
Rapido
Découverte
Nouveau
Allergènes:
Soya
Blé
Lait
Oeuf
Moutarde

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation25 minutes
Temps de cuisson6 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

340 g

Portions de poitrine de dinde

1 cs

Assaisonnement mexicain

(Peut contenir Arachides, Sésame, Soya, Sulfites, Noix, Blé, Lait, Moutarde)

2 pièce(s)

Pain artisan

(Contient Soya, Blé, Lait Peut contenir Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Oeuf, Lait)

4 cs

Mayonnaise

(Contient Oeuf, Moutarde Peut contenir Blé, Crustacés, Poisson, Moutarde, Sésame, Soya, Lait, Sulfites, Oeuf)

1 cc

Poudre de chipotle

1 pièce(s)

Lime

1 pièce(s)

Oignon rouge

¼ tasse(s)

Feta, émietté

(Contient Lait)

7 g

Coriandre

113 g

Chou vert, émincé

56 g

Carotte, en juliennes

Pas inclus dans votre livraison

1.33 cs

Huile*

¼ cc

Sucre*

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)700 kcal
Graisses31 g
dont saturés7 g
Glucides55 g
dont sucres9 g
Fibres6 g
Protéines51 g
Cholestérol125 mg
Sel1060 mg
Gras Trans0.2 g
Potassium1000 mg
Calcium200 mg
Fer4 mg

Ustensiles

Zesteur
Cuillères à mesurer
Grand bol
Papier aluminium

Instructions

Prep
1
  • Zest, then juice half the lime. Cut remaining lime into wedges.
  • Peel, then cut onion into ½-inch rounds (keeping rings together).
  • Add onions to a plate. Drizzle 1/2 tbsp (1 tbsp) oil over top, then season with salt and pepper. 
  • Roughly chop cilantro.
  • Halve buns. Brush 1/2 tsp oil onto cut side of each half. 
  • Combine half the mayo, half the lime zest and half the chipotle powder. (TIP: Use less chipotle if you want a milder sauce!)
Make slaw
2
  • Combine lime juice, remaining lime zest, remaining mayo and 1/4 tsp (1/2 tsp) sugar large bowl. 
  • Add cabbage, carrots, feta and half the cilantro. 
  • Season with salt and pepper, then toss to combine. Refrigerate until ready to serve.
Season turkey.
3
  • Pat turkey dry with paper towels. If applicable, cut into 2 (4) equal pieces so you have 2 (4) pipeces total.
  • Using a mallet or heavy-bottomed pan, carefully pound each piece of turkey until 1/2-inch thick.
  • Season with Mexican Seasoning and remaining chipotle powder. (TIP: Omit chipotle powder if you prefer milder turkey!)
  • Add turkey to a plate. Drizzle 1/2 tbsp (1 tbsp) oil over top, then toss to coat. 
Grill turkey
4
  • Assemble buns, onions, turkey, a clean plate for cooked turkey, foil and any tools on a large platter. Head out to grill!
  • Add turkey to one side of grill. Close lid and grill, flipping once, until turkey is cooked through, 6-8 min per side.**
  • Transfer cooked turkey to the clean plate. Cover with foil to keep warm.
Grill onions and buns
5
  • Meanwhile, add onions to other side of grill. Close lid and grill, flipping once, until tender, 5-7 min per side.
  • Return to the same plate.
  • When turkey and onions are done, add buns to the grill, cut-sides down. Close lid and grill buns until toasted, 1-2 min. (TIP: Keep an eye on buns so they don't burn!)
Finish and serve
6
  • Thinly slice turkey.
  • Separate onion rings.
  • Spread chipotle mayo onto top and bottom buns. 
  • Stack turkey, onions and some slaw onto bottom buns. Close with top buns. 
  • Divide sandwiches and remaining slaw between plates. 
  • Sprinkle remaining cilantro over slaw.
  • Squeeze a lime wedge over slaw, if desired.