Harissa Kissed Roasted Red Pepper Dip
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Harissa Kissed Roasted Red Pepper Dip

Harissa Kissed Roasted Red Pepper Dip

with Garlic Pita Chips

We're giving roasted red pepper dip a makeover with spicy Harissa! Topped with chopped parsley and garlic puree. Spiced pita chips make the perfect vessel for scooping!

Allergènes:
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation15 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

ml

Poivrons rôtis

pièce(s)

Pain pita

pièce(s)

Fromage à la crème

(Contient Lait)

cs

Mélange d'épices façon harissa

(Peut contenir Poisson, Lait, Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Blé, Oeuf)

g

Persil

tasse(s)

Cheddar, râpé

(Contient Lait)

cs

Purée d’ail

(Peut contenir Sésame, Soya, Crustacés, Lait, Moutarde, Blé, Sulfites, Poisson, Oeuf)

pièce(s)

Crème sure

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Huile*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)110 kcal
Graisses8 g
dont saturés5 g
Glucides6 g
dont sucres3 g
Fibres1 g
Protéines4 g
Cholestérol20 mg
Sel390 mg
Gras Trans0.3 g
Potassium125 mg
Calcium125 mg
Fer0.5 mg

Ustensiles

Pinceau à pâtisserie en silicone
Plaque de cuisson
Papier aluminium
Petit bol
Cuillères à mesurer
Poêle/sauteuse
Bol à mélanger, moyen

Instructions

Make garlic pita chips
1
  • Cut each pita into 6 wedges (48 wedges total).
  • Stir together half the garlic puree and 2 tbsp oil in a small bowl.
  • Arrange pita wedges on 2 foil-lined baking sheets. Brush tops with garlic oil.
  • Broil in the middle and bottom of the oven, rotating the sheets halfway through, until pita wedges are golden-brown, 2-3 min. (TIP: Keep your eye on pita wedges so they don't burn!)
Prep and mix dip
2
  • Meanwhile, drain, then roughly chop roasted red peppers.
  • Roughly chop parsley.
  • Combine cream cheese, sour cream, Harissa Spice Blend, roasted red peppers, half the parsley, remaining garlic puree and half the cheddar cheese in a medium oven-safe dish.
Warm dip
3
  • Sprinkle remaining cheddar cheese over dip.
  • Broil dip in the middle of the oven until warmed through, 2-3 min.
Finish and serve
4
  • Sprinkle remaining parsley over dip.
  • Serve garlic pita chips on the side for dipping.