Harissa Kissed Roasted Red Pepper Dip
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Harissa Kissed Roasted Red Pepper Dip

Harissa Kissed Roasted Red Pepper Dip

with Garlic Pita Chips

We're giving roasted red pepper dip a makeover with spicy Harissa! Topped with chopped parsley and garlic puree. Spiced pita chips make the perfect vessel for scooping!

Allergènes:
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation15 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

quantité par portion

170 ml

Poivrons rôtis

2 pièce(s)

Pain pita

2 pièce(s)

Fromage à la crème

(Contient Lait)

1 cs

Mélange d'épices façon harissa

(Peut contenir Poisson, Lait, Moutarde, Sésame, Soya, Sulfites, Blé, Oeuf)

7 g

Persil

¼ tasse(s)

Cheddar, râpé

(Contient Lait)

1 cs

Purée d’ail

(Peut contenir Sésame, Soya, Crustacés, Lait, Moutarde, Blé, Sulfites, Poisson, Oeuf)

1 pièce(s)

Crème sure

Pas inclus dans votre livraison

1 cs

Huile*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)280 kcal
Graisses23 g
dont saturés11 g
Glucides11 g
dont sucres5 g
Fibres2 g
Protéines8 g
Cholestérol45 mg
Sel720 mg
Gras Trans0.5 g
Potassium175 mg
Calcium400 mg
Fer1 mg

Ustensiles

Pinceau à pâtisserie en silicone
Plaque de cuisson
Papier aluminium
Petit bol
Cuillères à mesurer
Poêle/sauteuse
Bol à mélanger, moyen

Instructions

Make garlic pita chips
1

Cut each pita into 6 wedges (12 wedges total). Stir together half the garlic puree and 1 tbsp oil in a small bowl. Arrange pita wedges on a foil-lined baking sheet. Brush tops with garlic oil. Broil in the middle of the oven until pita wedges are golden-brown, 2-3 min. (TIP: Keep your eye on the pita wedges so they don't burn!)

Mix dip
2

While pita wedges toast, drain, then roughly chop roasted red peppers. Roughly chop parsley. Combine cream cheese, sour cream, 1 tbsp Harissa Spice Blend, peppers, half the parsley, remaining garlic puree and half the cheddar cheese in a medium oven-safe dish.

Warm dip
3

Sprinkle remaining cheddar cheese over dip. Broil dip in the middle of the oven until warmed through, 2-3 min.

Finish and serve
4

Sprinkle remaining parsley over dip. Serve garlic pita chips on the side for dipping.