This cozy chicken soup is so comforting, every night of the week! Each bite is loaded with bites of chicken, carrots, onions and celery. Dunk the golden garlic bread into the soup with each bite!
Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.
2 pièce(s)
Poitrines de poulet
170 g
Fusillis
(Contient Blé)
1 pièce(s)
Oignon jaune
7 g
Mélange d’épices acidulé à l’ail
(Contient Sulfites Peut contenir Lait, Moutarde, Arachides, Sésame, Soya, Noix, Blé)
15 g
Bouillon de poulet en poudre
(Contient Soya Peut contenir Lait, Moutarde, Noix, Arachides, Sésame, Sulfites, Blé)
1 pièce(s)
Pain ciabatta
(Contient Blé, Orge Peut contenir Sésame, Soya, Noix de Grenoble, Avoine, Seigle, Triticale)
2 cs
Tartinade à l'ail
(Contient Soya Peut contenir Sulfites, Lait)
1 pièce(s)
Carotte
3 pièce(s)
Céleri
Bring a large pot of salted water to a boil over high.
To the boiling water, add fusilli. Cook for 10-12 min, until tender but still firm to the bite.
Strain fusilli, then return to the pot, off heat.