Homestyle Chive and Cheddar Biscuits
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Homestyle Chive and Cheddar Biscuits

Homestyle Chive and Cheddar Biscuits

Better than grandma's biscuits? We'd say so! These DIY cheesy biscuits are packed full of savoury chives and sharp cheddar cheese!

Allergènes:
Blé
Oeuf
Moutarde
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

1.5 tasse(s)

Farine tout usage

(Contient Blé)

2 cs

Mayonnaise

(Contient Oeuf, Moutarde Peut contenir Sulfites, Blé, Moutarde, Crustacés, Poisson, Lait, Sésame, Soya)

1 pièce(s)

Crème sure

3 cc

Poudre à pâte

¼ tasse(s)

Cheddar, râpé

(Contient Lait)

7 g

Ciboulette

Pas inclus dans votre livraison

1 cc

Sucre*

¼ cc

Sel*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)510 kcal
Graisses17 g
dont saturés5 g
Glucides73 g
dont sucres2 g
Fibres3 g
Protéines14 g
Cholestérol25 mg
Sel1460 mg
Gras Trans0.2 g
Potassium100 mg
Calcium300 mg
Fer4.5 mg

Ustensiles

Grand bol
Fouet
Cuillères à mesurer

Instructions

Prep dough
1

Thinly slice chives. Whisk together mayo, sour cream, chives, cheese, baking powder, 3 tbsp water, 1/4 tsp salt and 1 tsp sugar in a large bowl. Stir in flour until just combined. Using your hands, press dough together into a loose ball. Flatten dough and press into a 1-inch-thick disc.

Bake biscuits
2

Cut biscuit disc into 8 equal-sized wedges. Transfer biscuits to a parchment-lined baking sheet. Bake in the middle of the oven until puffed up and golden, 10-12 min.

Finish and serve
3

Divide biscuits between plates. Halve and brush with butter, if desired.