Homestyle Jalapeño Popper Biscuits
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Homestyle Jalapeño Popper Biscuits

Homestyle Jalapeño Popper Biscuits

with Cheddar Cheese

Better than grandma's biscuits? We'd say so! We've taken your favourite appetizer and turned it into a delicious biscuit, packed full of spicy jalapeño peppers, silky cream cheese and sharp cheddar!

Allergènes:
Blé
Moutarde
Oeuf
Lait

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation20 minutes
Temps de cuisson5 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

1.5 tasse(s)

Farine tout usage

(Contient Blé Peut contenir Noix, Blé, Poisson, Oeuf, Sulfites, Sésame, Arachides, Crustacés, Soya, Lait)

2 cs

Mayonnaise

(Contient Moutarde, Oeuf Peut contenir Crustacés, Soya, Oeuf, Blé, Gluten, Sésame, Lait, Poisson, Noix, Sulfites, Moutarde)

1 pièce(s)

Crème sure

3 cc

Poudre à pâte

(Peut contenir Moutarde, Arachides, Crustacés, Noix, Sulfites, Blé, Oeuf, Sésame, Soya, Lait, Poisson, Triticale)

¼ tasse(s)

Cheddar, râpé

(Contient Lait)

1 pièce(s)

Jalapeno

1 pièce(s)

Fromage à la crème

(Contient Lait)

Pas inclus dans votre livraison

2 cs

Lait*

½ cc

Sel*

1 cs

Sucre*

sideBannerName

Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)590 kcal
Graisses22 g
dont saturés8 g
Glucides80 g
dont sucres9 g
Fibres3 g
Protéines16 g
Cholestérol40 mg
Sel1840 mg
Gras Trans0.5 g
Potassium150 mg
Calcium400 mg
Fer4.5 mg

Ustensiles

Grand bol
Fouet
Cuillères à mesurer
Papier sulfurisé
Pinceau à pâtisserie en silicone
Plaque de cuisson

Instructions

Prep dough
1
  • Core, then finely chop jalapeño, removing seeds for less heat. (TIP: We suggest using gloves when prepping jalapeños!).
  • Whisk together mayo, cream cheese, sour cream, jalapeños, cheese, baking powder, 3 tbsp water, 1/2 tsp salt and 1 tbsp sugar in a large bowl.
  • Stir in flour until just combined.
  • Using your hands, press dough together into a loose ball.
  • Flatten dough and press into a 1-inch-thick disc.
Bake biscuits
2
  • Cut biscuit disc into 8 equal-sized wedges.
  • Transfer biscuits to a parchment-lined baking sheet.
  • Brush 2 tbsp milk over tops of biscuits.
  • Bake in the middle of the oven until puffed up and golden, 10-12 min.
Finish and serve
3

Divide biscuits between plates. Halve and brush with butter, if desired.