Kids Pita Platter
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Kids Pita Platter

Kids Pita Platter

with Hummus and Cheddar Cheese

Meet the ultimate lunch for the picky eater! This spread comes with all the fixins' including cheesy pita wedges, creamy hummus and crunchy veggie sticks. For dessert, we've added tropical kiwis!

Allergènes:
Lait
Soya
Blé
Sulfites
Moutarde
Oeuf
Sésame

Produit dans une installation qui traite le lait, le sésame, les œufs, le poisson, les crustacés, les moutardes, les noix, les arachides, le blé, le soja et les sulfites.

Durée de préparation15 minutes
Temps de cuisson10 minutes
DifficultéIntermédiaire

Ingrédients

/ sert 2 personnes

2 pièce(s)

Pain plat

(Contient Lait, Soya, Blé Peut contenir Gluten)

1 tasse(s)

Cheddar blanc, râpé

(Contient Lait)

2 pièce(s)

Kiwi

1 pièce(s)

Carotte

1 cc

Mélange d'épices à l'ail et à l'aneth

(Contient Sulfites Peut contenir Lait, Moutarde, Blé, Arachides, Sésame, Noix, Soya, Sulfites, Triticale)

1 pièce(s)

Crème sure

2 cs

Mayonnaise

(Contient Moutarde, Oeuf Peut contenir Crustacés, Soya, Oeuf, Blé, Gluten, Sésame, Lait, Poisson, Noix, Sulfites, Moutarde)

113 g

Pois sucrés

4 cs

Houmous

(Contient Sésame Peut contenir Lait, Moutarde, Soya, Sulfites, Blé, Crustacés, Oeuf, Poisson)

Pas inclus dans votre livraison

0.13 cc

Sel*

0.13 cc

Poivre*

1 cs

Huile*

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Informations nutritionnelles

Énergie (kcal)810 kcal
Graisses46 g
dont saturés16 g
Glucides76 g
dont sucres16 g
Fibres9 g
Protéines27 g
Cholestérol70 mg
Sel1450 mg
Gras Trans1 g
Potassium850 mg
Calcium850 mg
Fer5.5 mg

Ustensiles

Papier sulfurisé
Plaque de cuisson
Petit bol
Cuillères à mesurer

Instructions

Bake flatbread wedges
1
  • Cut each flatbread into 8 equal wedges. Add flatbread wedges and 1 tbsp oil to a parchment-lined baking sheet. Season with salt and pepper, then toss to coat.
  • Arrange flatbread wedges in a single layer. Bake in the top of the oven until golden and crisp, 5-6 min. (TIP: Keep your eye on them so they don't burn!)
  • Remove flatbread wedges from the oven, then sprinkle cheese over top.
  • Return to the oven and bake until cheese is melted, 1-2 min.
Prep
2
  • Meanwhile peel, then halve carrot crosswise, then cut into 1/2-inch sticks.
  • Trim snap peas.
  • Peel, then cut kiwi into 1/2-inch slices.
Make ranch dip
3
  • Add sour cream, mayo and 1/2 tsp Dill-Garlic Spice Blend to a small bowl. Season with salt and pepper, then stir to combine.
Finish and serve
4
  • Divide cheesy flatbread wedges, carrot sticks, snap peas and kiwi between plates.
  • Serve hummus and ranch alongside for dipping.